Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
8.200 Ft (6.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Szűrőház 10" - 1"csatl.

Ár:
8.200 Ft (6.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: AQFLTH1011
Gyártó: Aquafilt
Elérhetőség: Raktáron (azonnal átvehető)
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 20.

Leírás

Szűrőház 10" - 1"csatl.

A szűrőházakat csatlakozásuk és magasságuk alapján különböztetjük meg.

Ez a szűrőház
5” magasságú és 1” csatlakozású, belső menetes. A menetek rézből készültek, a ház pedig műanyagból. Ezen kívül légtelenítővel is rendelkezik.

Előnye, hogy
átlátszósága miatt nyomon követhető a szűrő állapota.

A szűrőházakba kompatibilis szűrőbetétek közül válogathatnak, melyeket vízszűrőink alatt meg is találnak. Műanyag- és fonaltekercs betéteink tökéletesen alkalmasak a különféle szennyeződések szűrésére. A
műanyagháló esetében 80 mikrométer, míg a fonáltekercsnél 20 mikrométer a szűrési finomság. Ezek homok, rozsda és egyéb mechanikai szennyeződések szűrésére alkalmasak.

Hőmérséklet tűrése maximum +80 °C lehet.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Az olasz, riói Aqua SpA már több mint 40 éves múltra tekint vissza. Fő területe a vízkezeléshez szükséges alkatrészek fejlesztése, gyártása. Több mint 7000 épület van a keze alatt, melyből 4000 a gyártásra és 3000 pedig a termékek kezelésére és tárolására szolgál. Ezen kívül a világon mintegy 100 országban forgalmazza termékeit és a mai napig folyamatosan terjeszkedik.

Sikerüket vállalati politikájuknak, illetve ügyfélközpontúságuknak, vízügyi szakembereiknek köszönhetik, mindemellett figyelemmel kísérve az európai és nemzetközi egészségügyi és környezetvédelmi igényeket és előírásokat.
Nagy hangsúlyt fektetnek a nyersanyagok kiválasztására, a felhasznált anyagok újrafeldolgozhatóságára, az alacsony környezeti hatással járó gyártási technológiákra és a hulladék csökkentésére.


Alkalmazás

A Szűrőház 10" - 1"csatl. szivattyú tartozékot a vízben, kútvízben előforduló szennyeződések kiszűrésére alkalmas szűrőbetétek tárolására és magára a szűrésre használhatjuk.


Ideális telepítése

A Szűrőház 10" - 1"csatl. telepítésénél a szűrőház fedelén megjelölt áramlási irányra kell figyelni.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Hosszú ideje foglalkozunk az Aqua termékeivel és bátran kijelenthetjük, hogy ebben a kategóriában a Szűrőház 10" - 1"csatl. kiemelkedő helyet foglal el.

Elmondhatjuk, hogy ez a szűrőház tökéletesen megfelel az általunk támasztott elvárásoknak, így bátran ajánlhatjuk Önnek.

Paraméterek

Anyag Műanyag
Csatlakozás 1” BB
Szilárd szennyeződés mértéke 80-20 μm
Szilárd szennyeződés mértéke 80-20 μm
Csatlakozás 1” BB
Anyag műanyag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!