Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-11-16

Aquastrong EJWm 90/55

Ár:
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-11-16
Cikkszám: AQSTEJWM9055
Gyártó: Aquastrong

Leírás

Aquastrong EJWm 90/55 kerti szivattyú

A szivattyú háza öntöttvasból készült, melyben egy koracél tengelyre szerelt réz ötvözetből előállított járókerék található. Az ejektor és a diffúzor PPO-GF20 Noryl anyagú, míg csúszógyűrűje szén-kerámia-NBR összetételű.

Az Aquastrong EJWm 90/55 gázleválasztó ejektorral felszerelt kerti szivattyú egy
1 méter hosszú, földelt dugvillás csatlakozókábellel kerül kiszállításra.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Ezzel a típussal egy Kínában – a LEO XJW gyártósorán – gyártott olasz felügyeletű, megbecsült márkájú szivattyúcsalád termékét vásárolja meg.

Az Aquastrong a 90-es évek óta fejleszt és árusít háztartási, kerti, mezőgazdasági, valamint kereskedelmi felhasználású szivattyúkat. Stratégiájuk lehetővé teszi, hogy a legjobb ár-érték arányú szivattyúkat kínálják számunkra. Erősségük abban rejlik, hogy a folyamatokat rendszeresen ellenőrzik és felügyelik, termékeiket folyamatosan fejlesztik, illetve garanciális politikájuknak köszönhetően ügyfeleikkel is a lehető legjobb kapcsolatot ápolják.

Több éves tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy az Aquastrong EJWm 90/55 kerti szivattyú egy igazán jó választás lehet Önnek és családjának is.


Alkalmazás

Az Aquastrong EJWm 90/55 kerti szivattyú nagy segítségére lesz a ház körül, mivel számtalan feladat ellátására képes.

Alkalmas különféle kerti munkák elvégzésére, locsolásra, öntözésre, ásott- vagy fúrt kutakból történő vízkiemelésre, házi vízellátásra, valamint kifogástalanul használható nyomásfokozó rendszerekben és kisebb mosó berendezésekben is.

Kialakítása révén magas gáztartalmú folyadékok, valamint minden olyan folyadék szivattyúzására is tökéletesen felhasználható, mely a szivattyú szerkezeti elemeivel szemben kémiailag nem agresszív.


Ideális telepítése

Az Aquastrong EJWm 90/55 egy monoblokk, jet típusú önfelszívó szivattyú, melyet érdemes zárt, de jól szellőző környezetben telepíteni úgy, hogy védve legyen az időjárás viszontagságaitól.

Ha betartja a megfelelő telepítési eljárásokat, akkor termékünk hosszú ideig fogja Önt szolgálni.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Szivattyúnkra 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár Önnek.

Cégünk huzamosabb ideje árusítja ezt a típust, így jó rálátásunk van a termék garanciális helyzetére. Célunk, hogy vásárlóinknak a lehető legkiválóbb minőséget és legpontosabb tájékoztatást nyújtsuk szivattyúinkról, felhasználva sok éves tapasztalatunkat.

Erről a kerti szivattyúról kifejezetten elmondható, hogy egy kiváló ár-érték arányú, megbízható berendezés. Akár családunknak és barátainknak is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!