Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Grundfos CM25-1 A-R-A-E-AQQE C-A-A-N

Cikkszám: GR97516583
Gyártó: Grundfos
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 4.990 Ft
Várható szállítás: 2023. december 11.

Leírás

Grundfos CM25-1 A-R-A-E-AQQE C-A-A-N tisztavíz szivattyú

 

Ez a típus egy csendes, megbízható, prémium minőségű, normál szívóerejű, magas hatásfokú, vízszintes tengelyű, többfokozatú centrifugálszivattyú.

 

Maga a szivattyú és a meghajtómotor egy egységet alkot, a járókerekekről pedig elmondhatjuk, hogy a motortengelyre vannak felszerelve. Motorjának legfőbb jellemzői közé tartozik, hogy kétpólusú, léghűtésű és zárt. A készülék egy csúszógyűrűs tömítéssel rendelkezik.

 

Különleges tulajdonságai közé tartozik, hogy mivel öntöttvasból vagy rozsdamentes acélból készült, így megbízható és biztonságos és ivóvíz engedéllyel is elérhető. Egyszerű indítású, hiszen kevesebb mint 5 perc alatt 8 méteres szívómagasság létrehozására képes. Járókerék és alátét befogása pedig szintén hozzátesz megbízhatóságához ennek a robusztus szerkezetnek.

 

A berendezés IP55-ös védelmi osztályba sorolható.

 

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

 

Szivattyúnk a világ egyik vezető víztechnikai dán vállalatának kiemelkedő terméke, mely garantáltan jó minőséget és megbízhatóságot nyújt Önnek.

 

A Grundfos cégtörténete hosszú múltra tekint vissza, mivel 1945 óta működik, ma pedig már több mint 80 vállalat képviseli több mint 55 országban.

 

A Grundfos célja, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljon, melyek segítenek vásárlóiknak a természeti erőforrások minél felelősebb felhasználásában, ezen keresztül az éghajlat változásai által keltett hatások csökkentésében. Az energiahatékony és intelligens vízügyi megoldások folyamatos fejlesztése révén nagyban hozzájárul az emberek életminőségének javításához.

 

Elmondhatjuk, hogy ez a fűtési szivattyú tökéletesen megfelel az általunk támasztott elvárásoknak, így bátran ajánlhatjuk Önnek.

 

 

Alkalmazás

 

Alapvetően folyadékok keringetésére, szállítására és nyomásfokozásra használhatjuk. Jellemző felhasználási területei közé sorolhatjuk az épületek vízellátását, az uszodák, fürdők vízellátó rendeszét, vízkezelő és vízelőkészítő rendszereket, hűtőrendszereket és adagolástechnikai rendszereket. A Grundfos CM25-1 A-R-A-E-AQQE C-A-A-N szivattyút mosási, tisztítási folyamatokban, vízkezelési technológiákban, szűrési technológiákban, ipari folyamatokban, illetve nyomásfokozóként lehet alkalmazni.

 

Kizárólag hígfolyós, nem robbanásveszélyes, illetve koptató és szálas anyagokat nem tartalmazó folyadékok szállítására kialakított.

 

 

Ideális telepítése

 

A Grundfos CM25-1 A-R-A-E-AQQE C-A-A-N tisztavíz szivattyú remek választás, hiszen könnyen beépíthető és kis helyigénnyel rendelkezik. A készülék belső menetes csatlakozású.

 

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.

 

 

Szerviz tapasztalatok

 

A szivattyúra teljes körű Grundfos garancia jár Önnek.

 

Tapasztalatainknak köszönhetően jó rálátással bírunk a típus garanciális helyzetére és bátran kijelenthetjük, hogy a Grundfos CM25-1 A-R-A-E-AQQE C-A-A-N prémium minőséget fog biztosítani Önnek.

 

Ez egy mindenki számára bátran ajánlott termék.

Paraméterek

Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet -20 °C - +90 °C
Környzetei hőmérséklet -20 °C - +55 °C
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Járókerék anyaga Rozsdamentes acél, EN 1.4301
Szivattyúház anyaga Öntöttvas,EN-GJL-200
Szivattyútengely anyaga RM acél
Teljesítmény 1700
Folyamatos működés besorolása katalógus alapján
Q max 478
Q tartomány 0-478 l/min
H tartomány 10,9-18 m
H max 18.0
Szívóoldali csőcsatlakozás Rp 2
Nyomóoldali csőcsatlakozás Rp 2
Garancia 24
Optimális munkapont 267 l/min – 17 m
Áramfelvétel 11.2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!