Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
79.100 Ft (62.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Grundfos PM 2 AD 1x230V 50/60Hz GAS IT

Ár:
79.100 Ft (62.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: GR96848740
Gyártó: Grundfos
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 3.990 Ft
Várható szállítás: 2022. december 19.

Leírás

Grundfos PM 2 AD 1x230V 50/60Hz GAS IT áramláskapcsoló

A csatlakoztatható motor teljesítménye maximum 2000 W lehet.

Az indítási nyomás állítható 1,5-5 bar között 0,5 bar-os lépésekben
, ez pedig lehetővé teszi az egyedi telepítést. Működése optimalizálható egy hidrofor tartállyal, ami 1 bar nyomáskülönbséget tesz lehetővé. Ez jelentősen lecsökkenti a szivattyú üzemóráinak számát. Az indítási nyomást a kezelőfelület mögötti DIP kapcsolókkal lehet állítani.

Ez a vezérlőegység tápfeszültség és szivattyúüzem kijelzéssel, hibajelzéssel, beépített visszacsapószeleppel, nyomásérzékelővel, nyomáskijelzéssel, illetve szárazonfutás elleni védelemmel ellátott. A készülék 30 percre korlátozott folyamatos üzemideje pedig védi a szivattyút.

A Grundfos PM 2 AD 1x230V 50/60Hz GAS IT áramláskapcsoló ciklikus vészjelzést is kínál a fokozott biztonság érdekében.

Opcionálisan választható automatikus újraindítás is a lehetséges szárazonfutás után, melyet automatikus hibanyugtázás funkciójának köszönhet.

További előnyeként felróható, hogy kijelzője 360 fokban állítható, így mindig optimális látószögbe igazíthatjuk.

Amennyiben szeretné üzemelés alatt megnézni és kipróbálni áramláskapcsolónkat, látogasson el bemutatótermünkbe és szakértő kollégáink mindenben a segítségére lesznek.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünket megvásárolva egy kiváló minőségű áramláskapcsoló tulajdonosa lesz.

A Grundfos a
világ egyik vezető víztechnikai dán vállalata. Cégtörténete hosszú múltra tekint vissza, mivel 1945 óta működik, ma pedig már több mint 80 vállalat képviseli több mint 55 országban.

A Grundfos célja, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljon, melyek segítenek vásárlóiknak a természeti erőforrások minél felelősebb felhasználásában, ezen keresztül az éghajlat változásai által keltett hatások csökkentésében. Az
energiahatékony és intelligens vízügyi megoldások folyamatos fejlesztése révén nagyban hozzájárul az emberek életminőségének javításához.


Alkalmazás

A Grundfos PM 2 AD 1x230V 50/60Hz GAS IT áramláskapcsoló olyan tiszta, híg, nem agresszív és nem gyúlékony közegek szállítására használható, melyek nem tartalmaznak koptató, szilárd vagy hosszú szálas részecskéket és a szivattyú anyagát sem vegyileg, sem mechanikusan nem támadják meg. Ilyen például az ivóvíz, a kútvíz és az esővíz.

Ez a kapcsoló a vízellátó szivattyúk automatikus ki- és bekapcsolására alkalmas, tehát intelligens módon vezérli a szivattyút a házi vízellátó rendszerek fogyasztása és a nyomásfokozó rendszerek alapján.

Családi házakban, társasházakban, hétvégi házakban, nyaralókban, kertészetekben, kiskertekben és mezőgazdaságban előforduló feladatok ellátására fejlesztették.

Állítható az indítási nyomása, mely lehetővé teszi az egyedi telepítést.

Az áramláskapcsoló alapvetően egy áramlás- és nyomásérzékelővel van felszerelve, amik figyelik a nyomást.
Ha a nyomás leesik a megadott határérték alá (pl.:kinyitjuk a csapot), akkor a vezérlőegység bekapcsolja és egészen addig járatja a szivattyút, míg meg nem áll az áramlás (pl.:elzárjuk a csapot) vagy el nem fogy a szállítandó víz.
Ezután a rendszer bizonyos időközönként - melyek egyre hosszabbak - megkísérli a szivattyú újraindítását.


Ideális telepítése

A Grundfos PM 2 AD 1x230V 50/60Hz GAS IT kapcsolót mindig tiszta és jól szellőző helyre kell beépíteni úgy, hogy esőtől és napfénytől védve legyen.

Légüsttel ellátott és anélküli rendszerbe is be lehet szerelni.

Az indítási nyomás állítható 1,5-5 bar között 0,5 bar-os lépésekben, ez pedig lehetővé teszi az egyedi telepítést. Működése optimalizálható egy hidrofor tartállyal, ami 1 bar nyomáskülönbséget tesz lehetővé. Ez jelentősen lecsökkenti a szivattyú üzemóráinak számát. Telepítése történhet vízszintesen, függőlegesen és szöget bezáróan, ha nagyon szűk a beépítés helye.

A kapcsolón LED lámpák segítenek a tájékozódásban. A zöld szín azt jelzi, hogy a szivattyú üzemel, a piros fény pedig azt, hogy a szivattyú valamilyen üzemhiba következtében leáll. Ezen kívül egy „nyomás skála” is található a kijelzőn, ami 13 világító mezőt tartalmaz 0-6 bar közötti megjelenítésre. Minden világító mező felvillan, ha a kapcsolót csatlakoztatjuk a tápfeszültséghez. Kijelzője 360 fokban állítható, így mindig optimális látószögbe igazíthatjuk.

A Grundfos PM 2 AD 1x230V 50/60Hz GAS IT áramláskapcsolót mindig a szivattyú és az első vízvételi pont közé kell elhelyezni. Arra kell figyelni, hogy az áramláskapcsoló fölött a fogyasztói pont ne legyen magasabb, mint az indítási nyomás. Az áramláskapcsoló és a szivattyú között nem szabad vizet kinyerni.

Amennyiben kérdése merül fel az áramláskapcsoló telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Amennyiben ezt az áramláskapcsolót szeretné megvásárolni 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár Önnek.

Hosszú ideje foglalkozunk a Grundfos termékeivel és bátran kijelenthetjük, hogy ebben a kategóriában a Grundfos PM 2 AD 1x230V 50/60Hz GAS IT áramláskapcsoló kiemelkedő helyet foglal el.

Számunkra a minőség és vevőink igényei állnak első helyen, így biztos lehet abban, hogy a kapcsoló megvásárlásával egy jó minőségű terméket vásárol.

Paraméterek

Állítható indítási nyomás 1,5 - 5 bar
Beépítési hosszúság 171mm
Csatlakozás 1"
Csatlakoztatható motor (max) 2000W
Elektromos kábel hossza 2m
Folyadék hőmérséklet 0 - 40°C
Garancia 24hónap
Indítási nyomás 1.5bar
Kapcsolható áram (maximum) 10A
Névleges nyomásállóság (PN) 10bar
Tápfeszültség 230V
Védettség / IP IP 65
Vízhiány védelem Van
Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet 0 - 40
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Védettség / IP IP 65
Beépítési hosszúság 171
Elektromos kábel hossza 2
Csatlakoztatható motor (max) 2000
Indítási nyomás 1.5
Garancia 24
Állítható indítási nyomás 1,5 - 5
Kapcsolható áram (maximum) 10
Vízhiány védelem Van
Csatlakozás 1"

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!