Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
156.890 Ft (123.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pedrollo 4BLOCKm4/13 20m

Ár:
156.890 Ft (123.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 49M42413LA1
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Raktáron (azonnal átvehető)
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 03.

Leírás

Pedrollo 4BLOCKm4/13 20m búvárszivattyú

Amint kicsomagolja a termék dobozát egyből látni fogja, hogy egy igazi európai gyártási minőségű szivattyút, egy nagyon jó minőségű könnyűipari készüléket kapott kézhez.

Az immáron csaknem tizenöt éve gyártott Pedrollo 4BLOCK búvárszivattyú széria legújabb generációja magában hordja mindazt technológiai tapasztalatot és tudást, amely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként került bele ebbe a konkrét szivattyúba.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyú gyár is hozzáfér a legmodernebb, valóban világ szinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robot technológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit, akár egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb kutatás és fejlesztés akár kisebb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikájáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról, ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.


Alkalmazás

Mivel ezt a a konkrét szivattyúcsaládot már bőven több mint tíz éve forgalmazzuk ezért mi nyugodtan elmondhatjuk, hogy: a
Pedrollo 4BLOCKm4/13 20m csőbúvárszivattyú magas megbízhatósága révén sokáig működőképes marad kútjában üzemelő búvárszivattyúként. Legyen szó akár egy hétvégi házról vagy egy családi házról ezek a szivattyúk egyaránt kiválóan ellátják feladatukat. Rendszeresen számolnak be ügyfeleink a típussal szerzett jó tapasztalataikról.

A
Pedrollo 4BLOCKm4/13 20m búvárszivattyú egyaránt alkalmazható locsolószivattyúként de igazán könnyedén megbirkózik akár egy komolyabb kertesház öntözőrendszerének vízellátási feladataival is. Az öntözőrendszer telepítők kedvelt típusa, ami biztosan nem lehet a véletlen műve. Rendszeresen építenek belőle házi vízellátót is hagyományos szivattyú, hidrofor tartály és nyomáskapcsoló illetve szivattyú és áramláskapcsoló alkalmazásával egyaránt.


Ideális telepítése


Ez a szivattyú a legjobban akkor érzi magát, ha olyan minimum 110 mm átmérőjű fúrt vagy hagyományos ásott kút szivattyújaként üzemel, ahol a vízszint a felszíntől számított távolsága 10 méteren túl van. Ideális számára a nagyjából 20 méter üzemio vízszinttel rendelkező kút, melynek vize szivattyúzható minőségű. A szivattyút a telepítést követően és az elindítás megelőzően érdemes egy kb 40 percet állni hagyni ezzel segítve, hogy a hidraulika teljes mértékben feltöltődjön vízzel.

A nyomóoldali vezeték átmérőjét a szivattyú csatlakozó csonkja által adott belső átmérőjű azaz DN 25-ös vagy más néven 1”-os vezetékkel érdemes kiépíteni. Ha úgy látjuk, hogy szükségünk van vízszűrőre, akkor azt nyomóvezetékbe minden további nélkül beépíthetjük, de ügyeljünk a szűrő rendszeres időközönkénti ellenőrzésére és tisztítására.

Nyomáskapcsolót vagy áramláskapcsolót értelemszerűen szintén a szivattyú nyomóoldali vezetékébe kell beépíteni, lehetőleg fagymentes helyen.

Összefoglalva elmondható, hogy a Pedrollo 4BLOCKm4/13 20m típus öntöző- locsolószivattyúként, vagy házi vízellátóként egyaránt kitűnően használható.


Műszaki információk

A legújabb Pedrollo 4BLOCKm4/13 20m
szivattyú szerkezeti elemei több évtizedes szivattyúgyártói tapasztalattal, átgondolt tervezés nyomán kerültek kiválasztásra, elmondható, hogy az alkalmazott szerkezeti anyagok teljes mértékben a minőség és az élettartam maximalizálás figyelembe vételével kerültek kiválasztásra.

A szivattyúház rozsdamentes acélból, a tengelyek szintén rozsdamentes acélból készülnek. A járókerekei jó kopásállósági tulajdonsággal bíró Delrin anyagból készül. Csúszógyűrűs tömítésének elemei: kopásálló kerámia, szilárd grafit és tartós NBR gumiból készül.


Szerviz tapasztalatok:

A szivattyúra 3 év azaz 36 hónap teljeskörű garancia jár. Ennyi garanciát nem véletlenül nyújtanak egy ilyen termékre.

Mivel cégünk szerződött márkaszerviz így jó rálátásunk van a típus garanciális helyzetére. Elmondhatjuk, hogy a modern Pedrollo 4BLOCK szériának nagyon minimális a meghibásodása, problémás szivattyúval elvétve találkozunk és a márkaképviselet szerencsére nagyon együttműködő még ezeknek az igen ritkán előforduló a problémák megoldása során is. Nem véletlen, hogy a
Pedrollo 4BLOCKm4/13 20m búvárszivattyú egyik kedvelt ajánlatunk, ügyfeleink mellett barátainknak és családunknak is nyugodt szívvel ajánlott termék.

 

Paraméterek

Áramfelvétel 8.0A
Elektromos kábel hossza 20m
Folyadék hőmérséklet 35°C
Frekvencia 50Hz
Garancia 36hónap
H max 102m
Homoktűrés 200g/m³
H tartomány 32,5-97m
Indítások maximális száma 30indítás/óra
Járókerék anyaga Műanyag Delrin
Nyomóoldali csőcsatlakozás 5/4”
Optimális munkapont 70 l/p – 70 m
Q max 100l/min
Q tartomány 20-100l/min
Szivattyúház anyaga Rozsdamentes acél AISI 304
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél AISI 304
Tápfeszültség 230V
Telepítési mélység maximuma 60m
Teljesítmény 1100W
Védettség / IP IP X8

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!