Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
170.700 Ft (134.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pedrollo 4SRm4/14-PD

Ár:
170.700 Ft (134.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 4940414WLA1
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 06.

Leírás

Pedrollo 4SRm4/14-PD búvárszivattyú

A búvárszivattyú motorja nagy hatásfokú, mely a Pedrollo saját gyártmánya.

Előnye, hogy nagy mélységbe is telepíthető. Emiatt alapkivitelben egy 1,5 fm gyárilag rászerelt kábellel rendelkezik, melyre szakszerű toldással kellő méretű kábel is rászerelhető. Ezt a munkát szervizünk szívesen vállalja.

A szivattyú folyamatos üzemre van tervezve, de a megfelelő méretezés és kiválasztás mellett
automatikus üzemre is telepíthető, például egy hidrofor tartályos rendszerben.

A merülőszivattyú működéséhez mindenképp szükséges egy megfelelő indítókondenzátor vagy indítódoboz. Kiemelten ajánljuk Önnek a konkrétan ehhez a típushoz alkalmazható Pedrollo STARTBOX indítódobozt.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Szivattyúnk egy megbízható és innovatív olasz vállalat egyik fő terméke, mely garantáltan jó minőséget és megbízhatóságot nyújt Önnek.

Az olasz Pedrollo csoport csaknem 40 éve terjeszkedik és termékei már több mint 160 országban vannak jelen világszerte.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyú gyár is hozzáfér a legmodernebb, valóban világ szinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robot technológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit, akár egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb
kutatás és fejlesztés kisebb-nagyobb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikájáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról, ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.

Mi úgy véljük, hogy a Pedrollo 4SR szériája magában hordozza mindazt a technológiai tapasztalatot és tudást, amely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként került bele ebbe a konkrét szivattyúba.


Alkalmazás


A Pedrollo 4SRm4/14-PD csőbúvárszivattyú kimagasló megbízhatóságának és hatásfokának köszönhetően tökéletesen használható lakossági, háztartási és az ipari szektorban félprofesszionális és professzionális alkalmazásokban egyaránt. Vízellátó rendszerekben, öntöző, nyomásfokozó, mosó és tűzoltó berendezésekben is megállja a helyét.

Használatát elsődlegesen fúrt kutakból való vízkitermelésre, locsolásra, öntözésre, valamint vízellátásra javasoljuk.


Ideális telepítése


A Pedrollo 4SRm4/14-PD szivattyú beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik és akár 100 m-es vízoszlop alá is meríthető.

Nagyon fontos, hogy a szivattyú
átmérője 4”, azaz minimum 125 mm átmérőjű kutakba telepíthető. Telepítéskor úgy kell leengedni a szivattyút, hogy teljesen elmerüljön, még működés közben is (bizonytalan esetben ehhez szükség lehet a vízszint csökkenésének ellenőrzésére is a kútban, egy vízszint jelzésére alkalmas eszközzel). Mindennek úgy kell történnie, hogy a szerkezet minimum 50 cm-re a víz alatt és legalább egy méterre a kút aljától legyen elhelyezve.
Ajánlott a telepítés során rozsdamentes acélkábellel rögzíteni a szivattyút a nyomóoldali szivattyúházon található füleken keresztül.

A szivattyút mind
vízszintesen, mind függőlegesen tudja használni, azonban vízszintes telepítéskor kérjük konzultáljon kollégánkkal a további szükséges kiegészítőkről!

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink természetesen szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok


A Pedrollo 4SRm4/14-PD búvárszivattyúra 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár Önnek.

Cégünk huzamosabb ideje árusítja ezt a típust, így jó rálátásunk van a termék garanciális helyzetére. Célunk, hogy vásárlóinknak a lehető legkiválóbb minőséget és legpontosabb tájékoztatást nyújtsuk szivattyúinkról, felhasználva sok éves tapasztalatunkat.


Tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy ez a szivattyú megbízhatósága és funkcionalitása révén sokáig működőképes lesz majd Önnek. Professzionális ügyfeleink részére is abszolút nyugodt szívvel ajánlott termék nagy teherbírása miatt.

Paraméterek

Áramfelvétel 8.3A
Elektromos kábel hossza 2m
Folyadék hőmérséklet 35°C
Frekvencia 50Hz
Garancia 24hónap
H max 92m
Homoktűrés 150g/m³
H tartomány 35-88m
Indítások maximális száma 20indítás/óra
Járókerék anyaga Lexan 141-R (PC)
Nyomóoldali csőcsatlakozás 5/4”
Optimális munkapont 65 l/p – 66 m
Q max 100l/min
Q tartomány 20-100l/min
Szivattyúház anyaga Rozsdamentes acél AISI 304
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél AISI 304
Tápfeszültség 230V
Telepítési mélység maximuma 100m
Teljesítmény 1100W
Védettség / IP IP 68

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!