Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Pedrollo EASYSMALL-2M 2,2 bar nyomásmérővel

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 50066/422P
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 3.290 Ft

Leírás

Pedrollo EASYSMALL-2M 2,2 bar nyomásmérővel felszerelt áramláskapcsoló

Ez egy nyomásmérő órával egybeépített áramlás- és nyomáskapcsoló készülék, melyet a hozzá csatlakoztatott szivattyú vezérléséhez használhatunk.

Az áramláskapcsolóhoz
csatlakoztatható motor teljesítménye maximum 1500 W.

Indítása 1,5 vagy 2,2 bar nyomáson történhet típus függvényében
. Ez azt jelenti, hogy mikor a rendszerben uralkodó nyomás az indítási érték alá esik, akkor az áramláskapcsoló elindítja a szivattyút. A kikapcsolási nyomás nem állítható be külön a készülék működési elve miatt.

A készülékről elmondhatjuk, hogy garantáltan véd szárazonfutás ellen is.

Ez a készülék a szívó és nyomó oldalon is 1"-os és belső menetes csatlakozású.

A
maximális folyadékhőmérséklet tűrése 50 °C, ennél magasabb hőmérsékletű folyadék már károsíthatja a kapcsolót.

A legkisebb folyadékmennyiség 2 l/min, amit érzékelni képes.

A műgyantába öntött elektronikus vezérlőpanel garantálja a teljes nedvesség elleni szigetelést, könnyű cserélni és IP 65 védelemmel van ellátva.

Elektronikus vezérlőpanelje a legszigorúbb
EMC elektromágneses megfelelőségi teszteket (alacsony interferencia kibocsátás és magas ellenállás üzemzavarokkal szemben) is kiállta, mely garantálja a megbízható működést.

Amennyiben szeretné üzemelés alatt megnézni és kipróbálni termékünket, látogasson el bemutatótermünkbe és szakértő kollégáink mindenben a segítségére lesznek.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünket megvásárolva egy kiváló minőségű áramláskapcsoló tulajdonosa lesz.

Az olasz Pedrollo csoport csaknem
40 éve terjeszkedik világszerte és termékei már több mint 160 országban vannak jelen.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyú gyár is hozzáfér a
legmodernebb, valóban világ szinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robot technológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit, akár egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb kutatás és fejlesztés kisebb-nagyobb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikájáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról, ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.

Mi úgy véljük, hogy a Pedrollo EASYSMALL-2M 2,2 bar nyomásmérővel felszerelt áramláskapcsoló magában hordozza mindazt a
technológiai tapasztalatot és tudást, mely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként került bele ebbe a konkrét áramláskapcsolóba.


Alkalmazás

A Pedrollo EASYSMALL-2M 2,2 bar nyomásmérővel felszerelt áramláskapcsoló ház körüli alkalmazásra tervezett, így családi házakban, hétvégi házakban, telkeken és nyaralókban előforduló munkálatok elvégzésére javasoljuk. Például hobbikertek locsolórendszereiben, kerti csapoknál vagy nyomáskapcsoló kiváltására is használhatjuk.

Tiszta, nem agresszív és komolyabb szennyeződéstől mentes közegek (pl.: kútvíz) szállítására alkalmas.

A vezérlőegység figyeli a nyomást és ha ez a nyomás leesik (pl. kinyitom a csapot), akkor automatikusan elindítja a szivattyút és egészen addig járatja, míg meg nem áll az áramlás (pl: elzárom a csapot) vagy el nem fogy a víz.
Szárazonfutás érzékelése esetén az áramláskapcsoló leállítja a szivattyút. Ezután 15, 30, 60 percenként, majd minden órában egyszer automatikusan újraindításokat végez a normál üzemhez való visszatérést megkísérelve, így felügyelet nélkül is alkalmazható.
Ezen kívül
figyeli és kivédi a túl gyakori indítást (pl rendellenes szivárgás esetén). Túl gyakori indítások érzékelése (mely a szivattyú motorját jelentősen károsíthatja) a berendezés 30 percre leállítja a szivattyút a motor kihűlésének elősegítésére. Ezután pedig megpróbálja a normál üzemmód visszaállítását.

A berendezésen két LED segít minket az informálódásban, melyek segítségével érzékelhetjük, hogy a szivattyú rendeltetésszerűen működik-e.


Ideális telepítése

A Pedrollo EASYSMALL-2M 2,2 bar nyomásmérővel felszerelt áramláskapcsoló segítségével kiváltható a nyomáskapcsoló és hidrofor tartály kombinációja. Ennek az az előnye, hogy a telepítés során helyet takaríthatunk meg. De akár hidrofor tartállyal együtt is alkalmazható a készüléken rendelkezésre álló csatlakozó felhasználásával.

A kapcsolót a szivattyú és az első vízvételi pont között elhelyezve kell telepíteni. Az áramláskapcsoló és a szivattyú között nem szabad vizet kinyerni.

Fontos odafigyelnünk még arra is, hogy amennyiben a beépítéskor szintkülönbség mutatkozik, akkor az áramláskapcsoló feletti vízvételi pont az áramláskapcsoló szintjéhez viszonyított magassága ne legyen nagyobb mint az indítási nyomás, mivel ekkor nem képes bekapcsolni a készülék.

A kapcsolót függőlegesen és vízszintesen egyaránt telepíthetjük.

A készülék mindenféleképpen száraz telepítést igényel.

Amennyiben kérdése merül fel az áramláskapcsoló telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Amennyiben ezt az áramláskapcsolót szeretné megvásárolni 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár Önnek.

Cégünk csak nem 30 éves piaci tapasztalata alapján bátran kijelenthetjük, hogy ez a konkrét típus egy nagyon jó minőségű könnyűipari termék.

Számunkra a minőség és vevőink igényei állnak első helyen, így biztos lehet abban, hogy ennek az áramláskapcsolónak a megvásárlásával egy jó minőségű terméket vásárol.

Paraméterek

Beépítési hosszúság 177mm
Csatlakozás 1"
Csatlakoztatható motor (max) 1500W
Folyadék hőmérséklet 50°C
Garancia 24hónap
Indítási nyomás 2.2bar
Kapcsolható áram (maximum) 16A
Névleges nyomásállóság (PN) 10bar
Q max 200l/min
Tápfeszültség 230V
Védettség / IP IP 65
Vízhiány védelem Van
Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet 50
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Védettség / IP IP 65
Beépítési hosszúság 177
Q max 200
Csatlakoztatható motor (max) 1500
Indítási nyomás 2.2
Garancia 24
Állítható indítási nyomás
Kapcsolható áram (maximum) 16
Vízhiány védelem Van
Csatlakozás 1"

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!