Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
106.170 Ft (83.598 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pedrollo JSW 2A

Ár:
106.170 Ft (83.598 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 46JSN7A15A
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 3.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás

Pedrollo JSW 2A kerti szivattyú

Már az első pillanatban, amikor kibontja a csomagot észre fogja venni, hogy ezzel egy végletekig tökéletesített szivattyút és egy igen jó minőségű könnyűipari berendezést vásárolt.

Ez egy 9 méteres önfelszívó képességgel rendelkező szivattyú, mely jet-rendszerű, azaz ejektoros.

Az immáron csaknem két évtizede gyártott Pedrollo JSW széria legújabb generációja magában hordja mindazt a technológiai tapasztalatot és tudást, amely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként sűrítődik bele ebbe a konkrét szivattyúba.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyúgyár is hozzáfér a legmodernebb, valóban világszinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robottechnológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit, akár egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb kutatás és fejlesztés akár kisebb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikájáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról, ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.


Alkalmazás

Mivel ezt a a konkrét szivattyúcsaládot már több mint tíz éve forgalmazzuk, ezért mi bátran állathatjuk, hogy a Pedrollo JSW 2A szivattyú magas megbízhatósága révén sokáig működőképes fog maradni kerti szivattyújaként. Legyen szó akár egy hétvégi házról vagy egy családi házról ezek a szivattyúk egyaránt jól teljesítenek. Rendszeresen előfordul, hogy akár tíz évnél is hosszabb működést felmutatni képes Pedrollo JSW szivattyúkról számolnak be ügyfeleink!

A Pedrollo JSW 2A szivattyú egyaránt alkalmazható locsolószivattyúként de könnyedén megbirkózik akár egy öntözőrendszer vízellátási feladataival is. Öntözőrendszer telepítők kedvelt típusa, ami biztosan nem lehet a véletlen műve. Rendszeresen építenek belőle házi vízellátót is egy hagyományos szivattyú, egy hidrofor tartály, egy nyomáskapcsoló, illetve egy szivattyú és áramláskapcsoló összetételében. A Pedrollo saját maga is gyárt a szivattyútípusból házi vízművet Pedrollo Hydrofresh néven.


Ideális telepítése

Ez a szivattyú a legjobban akkor érzi magát, ha olyan fúrt vagy ásott kút szivattyújaként üzemel, ahol a vízszint a felszíntől számított 9 méteren belül van. A szivattyút az elindítás előtt fel kell töltetni vízzel, de ez egy nagyon egyszerű feladat, mely nem igényel szakembert, ráadásul a művelet elvégzéséhez egy feltöltőcsavar is rendelkezésre áll a berendezésen.

A szívóoldal vízszintes hosszát érdemes minél rövidebbre venni. Fontos, hogy a szűrőt semmiképpen se szereljünk a szívóágba! Ha úgy gondoljuk, hogy szükségünk van vízszűrőre, akkor az mindenképpen a szivattyú nyomóágába kerüljön beépítésre. A szívoldalra, a szívócső végére lábszelepet kell szerelnünk, mely megakadályozza a szívóágból a víz visszafolyását a kútba.

Nyomáskapcsolót vagy áramláskapcsolót szintén a szivattyú nyomóoldali vezetékébe kell beépíteni.

Összefoglalva elmondható, hogy általános célú kerti szivattyúként vagy telepített öntöző- locsolószivattyúként, netán házi vízellátóként egyaránt kitűnően használható.


Műszaki információk

Szerkezeti elemei csaknem két évtized tapasztalatával átgondolt tervezés eredményeként kerültek kiválasztásra, itt tulajdonképpen nincs gyenge láncszem.

A szivattyúház öntöttvasból, a tengelyek rozsdamentes acélból készülnek. A szivattyú jó önfelszívó képességét biztosító ejektor magas kopásállóságú Noryl. Csúszógyűrűs tömítése kopásálló kerámia, szilárd grafit és tartós NBR gumiból készült.


Szerviz tapasztalatok

A szivattyúra 3 év azaz 36 hónap teljeskörű garancia jár.

Mivel cégünk szerződött márkaszerviz, így jó rálátásunk van a típus garanciális helyzetére. Elmondhatjuk, hogy nagyon minimális a meghibásodás. Problémás szivattyúval elvétve találkozunk és a márkaképviselet szerencsére nagyon együttműködő, még ezeknek az igen ritkán előforduló a problémáknak a megoldása során is. Nem véletlenül egyik kedvelt ajánlatunk a Pedrollo JSW 2A szivattyú ügyfeleink mellett barátainknak és családunknak is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Áramfelvétel 5.1A
Csapágy 6203ZZ
Folyadék hőmérséklet -10 - 40°C
Folyamatos működés besorolása S1
Frekvencia 50Hz
Garancia 36hónap
H max 58m
H tartomány 28-55m
Járókerék anyaga Rozsdamentes acél AISI304
Környezeti hőmérséklet -10 - 40°C
Névleges nyomásállóság (PN) 6bar
Nyomóoldali csőcsatlakozás 1"
Optimális munkapont 40 l/p - 37 m
Q max 70l/min
Q tartomány 5-70l/min
Szivattyúház anyaga Öntvény
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Szívóoldali csőcsatlakozás 1"
Szivattyútengely anyaga 1.4104
Szívómélység 9m
Tápfeszültség 400V
Teljesítmény 1100W
Tengely átmérő 14.0mm
Tömítés AR-14
Védettség / IP IPX4
Tápfeszültség 400
Folyadék hőmérséklet -10 - 40
Környzetei hőmérséklet -10 - 40
Névleges nyomásállóság (PN) 6
Járókerék anyaga Rozsdamentes acél AISI304
Szivattyúház anyaga Öntvény
Csapágy 6203ZZ
Szivattyútengely anyaga 1.4104
Tömítés AR-14
Teljesítmény 1100
Védettség / IP IPX4
Szivattyúzható közeg Tisztavíz
Folyamatos működés besorolása S1
Q max 70
Q tartomány 5-70
H tartomány 28-55
H max 58.0
Tengely átmérő 14.0
Szívóoldali csőcsatlakozás 1"
Nyomóoldali csőcsatlakozás 1"
Garancia 36
Optimális munkapont 40 l/p - 37 m
Frekvencia 50
Szívómélység 9
Áramfelvétel 5.1

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 07. 07.
Nehéz volt a terméket megtalálni az interneten, de mikor már megtaláltam minden egyszerű volt.