Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
186.000 Ft (146.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db

WILO ACTUN SPU4 207 + 20 méter kábel + indítódob.

Ár:
186.000 Ft (146.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 2491630
Gyártó: Wilo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 3.990 Ft
Várható szállítás: 2022. december 19.

Leírás

WILO ACTUN SPU4 207 + 20 méter kábel + indítódob. felszerelt búvárszivattyú

Ez a búvárszivattyú hosszú ideig fogja Önt szolgálni, hiszen a szállítható közeggel érintkező valamennyi alkatrésze korróziómentes anyagokból áll.

Beépített visszafolyásgátlóval felszerelt, ezen felül pedig nagy kopásállósága van, melyet a megfelelő technológiával gyártott radiális vagy félaxiális járókerekeinek köszönhet.

Felépítésük megkönnyíti a karbantartást és javítást, mert villanymotorjuk - mely a gyártáskor olajjal került feltöltésre - újratekercselhető, ezáltal az idősebb szivattyúk élettartama jelentősen megnövelhető.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünk megvásárlásával kiemelkedő minőséghez fog jutni, mert ez a típus hűen tükrözi a német műszaki igényességet.

A Wilo a vízgazdálkodás, az épülettechnika és az ipar területén tevékenykedő prémium beszállító. Az a titka, hogy az összetett technológiákat egyszerűen alkalmazhatóvá, felhasználóbaráttá és nagy teljesítményűvé teszi. Célja az intelligens és minél emberközpontúbb megoldások létrehozása. Sikerének kulcsa az, hogy ezen felül kiemelten nagy figyelmet fordít korunk jellemző kihívásaira és trendjeire: a városiasodásra, globalizációra, szűkös energiakészletekre, éghajlatváltozásra, a vízhiány irányzatokra, illetve a technológiai haladásra egyaránt.

Számunkra fontos a minőség és a fejlődés, mert a legigényesebb termékeket szeretnénk kínálni vevőink és partnereink részére. A Wilo által forgalmazott termékek megfelelnek az általunk támasztott elvárásoknak. A német precizitás, az innovatív technológia és szakértelem tükröződik szivattyúikból.


Alkalmazás

A WILO ACTUN SPU4 207 + 20 méter kábel + indítódob. felszerelt 4”-os csőbúvárszivattyú úgy került kialakításra, hogy tökéletesen használható legyen csőkutakból és esővíz-tárolókból való vízellátáshoz. Ideális különböző vízgyűjtőkből, például ciszternákból és tavakból történő vízszállításra is. Alkalmas nyomásfokozásra, a vízszint csökkentésére, illetve koptató és hosszú szálú szennyeződéseket nem tartalmazó víz szállítására.

Ezek a búvárszivattyúk ideális ház körüli berendezések is egyben, melyet a szivattyú nyomása és vízszállítási teljesítménye tesz lehetővé. Ebből következően kitűnően használható háztartások vízellátásához, esőztetéshez, öntözéshez és locsoláshoz is egyaránt, legyen szó tömlővel történő locsolásról vagy telepített öntözőrendszerről.


Ideális telepítése

A WILO ACTUN SPU4 207 + 20 méter kábel + indítódob. felszerelt köpenyes kialakítású merülőmotoros szivattyú, mely teljesen elárasztható, többfokozatú, illetve vízszintesen és függőlegesen is telepíthető.
Vízszintes telepítés vagy vízgyűjtőkből való vízszállítás során hűtőköpeny, más néven köpenycső alkalmazása kötelező. A függőleges telepítés opcionálisan történhet hűtőköpennyel és nélküle is.

A szállított közeg végzi a motor hűtését, melyet mindig víz alatt kell üzemeltetni. Fontos, hogy a maximális közeghőmérsékletre vonatkozó határértéket ne lépjük túl, illetve a térfogatáramra vonatkozó határértéket pedig érjük el.

Telepítéskor figyelni kell arra, hogy a szivattyú üzemelését támogató eszközök (pl.: időzítők, kapcsolók, hidrofor tartály) méretének meghatározása annak figyelembevételével kell, hogy teljesüljön, hogy a szivattyú óránként legfeljebb 20 alkalommal indítható el.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Termékünkre 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár Önnek.

Cégünk csak nem 30 éves piaci tapasztalata alapján bátran kijelenthetjük, hogy ez a konkrét típus egy nagyon jó minőségű könnyűipari termék.

A WILO ACTUN SPU4 207 + 20 méter kábel + indítódob. felszerelt búvárszivattyúról kifejezetten elmondható, hogy megbízhatósága és funkcionalitása révén sokáig működőképes lesz az Ön kútjában is. Akár családunknak és barátainknak is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Áramfelvétel 3.4A
Elektromos kábel hossza 20m
Folyadék hőmérséklet 3-30°C
Frekvencia 50Hz
Garancia 24hónap
H max 48m
Homoktűrés 150g/m³
H tartomány 20-47m
Indítások maximális száma 20indítás/óra
Járókerék anyaga Noryl
Nyomóoldali csőcsatlakozás 5/4”
Optimális munkapont 36 l/p - 30 m
Q max 50l/min
Q tartomány 12-50l/min
Szivattyúház anyaga 1.4301
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Szivattyútengely anyaga 1.4021
Tápfeszültség 230V
Telepítési mélység maximuma 200m
Teljesítmény 370W
Védettség / IP IP 68
Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet 3-30
Járókerék anyaga Noryl
Szivattyúház anyaga 1.4301
Szivattyútengely anyaga 1.4021
Teljesítmény 370
Védettség / IP IP 68
Telepítési mélység maximuma 200
Indítások maximális száma 20
Elektromos kábel hossza 20
Homoktűrés 150
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Q max 50
Q tartomány 12-50
H tartomány 20-47
H max 48.0
Nyomóoldali csőcsatlakozás 5/4”
Garancia 24
Optimális munkapont 36 l/p - 30 m
Frekvencia 50
Áramfelvétel 3.4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!