Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.476.600 Ft (1.162.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db

WILO Stratos MAXO-D 50/0,5-6 PN6/10

Ár:
1.476.600 Ft (1.162.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 2164652
Gyártó: Wilo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 4.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás

WILO Stratos MAXO-D 50/0,5-6 PN6/10 fűtési szivattyú

Ez egy intelligens, A energiaosztályú, nagy hatásfokú és Bluetooth kapcsolatra képes nedvestengelyű fűtési és hűtési keringető ikerszivattyú beépített elektronikus teljesítményillesztésű EC motorral.

Ezek a szivattyúk adaptív technológiával rendelkeznek, mely által képesek folyamatosan optimalizálni a működésüket az üzemi körülmények változásának függvényében.

A berendezésen egy LCD kijelző által lehet tájékozódni és a szükséges beállításokat elvégezni. Ezen kívül speciális tulajdonságai közé tartozik, hogy a Wilo connector segítségével elektromosan könnyen csatlakoztathatóak, valamint az említett kijelző segítségével a beüzemelés könnyen elvégezhető.

A fentebb említett Bluetooth kapcsolaton keresztül okostelefonnal és tablettel és vezérelhetők, valamint a szabványos épületautomatikai rendszerekhez is képesek kapcsolódni.

A szivattyú menetes és karimás kivitelben egyaránt elérhető.

Szabályzási módok

  • Állandó fordulatszám (állító üzemmód)
  • Δp-c az állandó nyomáskülönbséghez
  • Δp-v a változó nyomáskülönbséghez
  • Dynamic Adapt plus a szállítóteljesítménynek az aktuális szükségletekhez történő folyamatos (dinamikus) testreszabásához
  • T-const. a konstans hőmérsékletszabályozáshoz
  • ΔT-const. az állandó hőmérsékletszabályozáshoz
  • Q állandó a konstans térfogatáram-szabályozáshoz
  • Összesített térfogatáram-számítás a betápláló szivattyúnál a fűtési kör elosztókban található másodlagos szivattyúk igényeinek megfelelő ellátása érdekében
  • Felhasználó által definiált PID szabályozás

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünk megvásárlásával kiemelkedő minőséghez fog jutni, mert ez a típus hűen tükrözi a német műszaki igényességet.

A Wilo a vízgazdálkodás, az épülettechnika és az ipar területén tevékenykedő prémium beszállító. Az a titka, hogy az összetett technológiákat egyszerűen alkalmazhatóvá, felhasználóbaráttá és nagy teljesítményűvé teszi. Célja az intelligens és minél emberközpontúbb megoldások létrehozása. Sikerének kulcsa az, hogy ezen felül kiemelten nagy figyelmet fordít korunk jellemző kihívásaira és trendjeire: a városiasodásra, globalizációra, szűkös energiakészletekre, éghajlatváltozásra, a vízhiány irányzatokra, illetve a technológiai haladásra egyaránt.

Számunkra fontos a minőség és a fejlődés, mert a legigényesebb termékeket szeretnénk kínálni vevőink és partnereink részére. A Wilo által forgalmazott termékek megfelelnek az általunk támasztott elvárásoknak. A német precizitás, az innovatív technológia és szakértelem tükröződik szivattyúikból.

Alkalmazás

A WILO Stratos MAXO-D 50/0,5-6 PN6/10 fűtési szivattyút tetszőleges rendszerű melegvizes fűtések, zárt hűtőkörök, klímaberendezések és ipari keringető rendszerek esetén használhatjuk.

Alkalmazási területei közé tartoznak például: Padlófűtés, mennyezetfűtés, légmelegítő, levegő-klíma berendezések, hűtés, hidraulikus váltó.

Ideális telepítése

A WILO Stratos MAXO-D 50/0,5-6 PN6/10 fűtési szivattyú beltéri és kültéri telepítésre egyaránt alkalmas. A berendezést száraz, jól szellőztetett és fagymentes helyre kell telepíteni védelmi osztálynak megfelelően.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.

Szerviz tapasztalatok

A szivattyúra teljes körű WILO garancia jár Önnek.

Hosszú ideje foglalkozunk a Wilo márka termékeivel és bátran kijelenthetjük, hogy ebben a kategóriában a WILO Stratos MAXO-D 50/0,5-6 PN6/10 fűtési szivattyú kiemelkedő helyet foglal el.

Elmondhatjuk, hogy ez a berendezés tökéletesen megfelel az általunk támasztott elvárásoknak, így bátran ajánlhatjuk Önnek és családjának is.

Paraméterek

Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet -10 °C - +110 °C
Környzetei hőmérséklet -10 °C - +40 °C
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Járókerék anyaga Műanyag, PPS-GF40
Szivattyúház anyaga Öntöttvas
Csapágy Műszén, antimonnal impregnált
Szivattyútengely anyaga 1.4028, DLC-bevonatú
Teljesítmény 270
Védettség / IP IPX4D
Beépítési hosszúság 240
Q max 33
Teljesítmény felvétel tartomány 7-270 W
Q tartomány 0-32,9 l/min
H tartomány 0,4-6,5 m
H max 6.5
Szívóoldali csőcsatlakozás DN 50
Nyomóoldali csőcsatlakozás DN 50
Garancia 24
Áramfelvétel 1.2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!