Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
790.530 Ft (622.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db

WILO Stratos MAXO-Z 30/0,5-12 PN10

Ár:
790.530 Ft (622.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 2164671
Gyártó: Wilo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 4.990 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.

Leírás

WILO Stratos MAXO-Z 30/0,5-12 PN10 fűtési szivattyú

Ez egy innovatív, hosszú életű és nagy hatásfokú, elektronikusan szabályozott, nedvestengelyű használati víz szivattyú, mely kimagasló intelligenciávalés egyedülálló minőséggel rendelkezik. Kifejezetten ivóvíz keringetésére tervezték.

Különlegességei közé tartozik, hogy a szivattyúházba egy grafikus kijelző van beépítve, vezérlése egy intuitív forgó és nyomógomb segítségével a kijelzőn a megjelenő intuitív felületen történik, valamint Bluetooth segítségével képes mobilokkal történő vezérlésre is.

Továbbá elmondhatjuk róla, hogy csavarzatos és karimás csatlakozású is lehet, illetve egy beépített elektronikus teljesítményillesztésű EC motorral van felszerelve.

A kiválasztott alkalmazás alapján a követkető szabályozási módok állnak rendelkezésünkre:

  • Állandó fordulatszám (állító üzemmód)
  • Δp-c az állandó nyomáskülönbséghez
  • Δp-v a változó nyomáskülönbséghez
  • Dynamic Adapt plus a szállítóteljesítménynek az aktuális szükségletekhez történő folyamatos (dinamikus) testreszabásához
  • T-const. a konstans hőmérsékletszabályozáshoz
  • ΔT Hőmérsékletkülönbség-szabályozás
  • Q állandó a konstans térfogatáram-szabályozáshoz
  • Multi-Flow Adaptation: Összesített térfogatáram-számítás a betápláló szivattyúnál a fűtési kör elosztókban található másodlagos szivattyúk igényeinek megfelelő ellátása érdekében
  • Felhasználó által definiált PID szabályozás

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünk megvásárlásával kiemelkedő minőséghez fog jutni, mert ez a típus hűen tükrözi a német műszaki igényességet.

A Wilo a vízgazdálkodás, az épülettechnika és az ipar területén tevékenykedő prémium beszállító. Az a titka, hogy az összetett technológiákat egyszerűen alkalmazhatóvá, felhasználóbaráttá és nagy teljesítményűvé teszi. Célja az intelligens és minél emberközpontúbb megoldások létrehozása. Sikerének kulcsa az, hogy ezen felül kiemelten nagy figyelmet fordít korunk jellemző kihívásaira és trendjeire: a városiasodásra, globalizációra, szűkös energiakészletekre, éghajlatváltozásra, a vízhiány irányzatokra, illetve a technológiai haladásra egyaránt.

Számunkra fontos a minőség és a fejlődés, mert a legigényesebb termékeket szeretnénk kínálni vevőink és partnereink részére. A Wilo által forgalmazott termékek megfelelnek az általunk támasztott elvárásoknak. A német precizitás, az innovatív technológia és szakértelem tükröződik szivattyúikból.

Alkalmazás

A WILO Stratos MAXO-Z 30/0,5-12 PN10 fűtési szivattyút használati víz keringető rendszerekben, valamint tetszőleges rendszerű melegvizes fűtések, klímaberendezések, zárt hűtőkörök és ipari keringető rendszerek esetén alkalmazhatjuk.

Ideális telepítése

A WILO Stratos MAXO-Z 30/0,5-12 PN10 fűtési szivattyú telepítését kizárólag száraz, jól szellőztetett és fagymentes helyre kell telepíteni a védelmi osztályok szerint.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.

Szerviz tapasztalatok

A szivattyúra teljes körű WILO garancia jár Önnek.

Tapasztalatainknak köszönhetően jó rálátással bírunk a típus garanciális helyzetére és bátran kijelenthetjük, hogy ez a szivattyú garantáltan kiemelkedő minőséget biztosít Önnek. Mivel ez egy igazán hasznos és megbízható szerkezet ezért akár ismerőseinknek is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet 0 °C - +80 °C
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Járókerék anyaga Műanyag, PPS-GF40
Szivattyúház anyaga Rozsdamentescél
Szivattyútengely anyaga 1.4122, DLC-bevonatú
Teljesítmény 260
Védettség / IP IPX4D
Beépítési hosszúság 180
Q max 12
Q tartomány 0-12 l/min
H tartomány 0,3-10,7 m
H max 10.7
Szívóoldali csőcsatlakozás G 2
Nyomóoldali csőcsatlakozás G 2
Garancia 24
Áramfelvétel 1.3

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!