Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
151.700 Ft (119.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db

WILO TSW 32/8A 10M CA

Ár:
151.700 Ft (119.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 6045167
Gyártó: Wilo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 3.990 Ft
Várható szállítás: 2023. december 18.

Leírás

WILO TSW 32/8A 10M CA szennyvíz szivattyú enyhén szennyezett vízre

Ez egy nagyon felhasználóbarát búvárszivattyú alacsony tömegének, strapabírásának és csatlakoztatásra kész kivitelének köszönhetően. Mostoha körülmények között is bátran megállja a helyét kiválóan kialakított hidraulikája által.

Ez a kivitel egy szívókosárra felszerelt örvénykeltő berendezéssel rendelkezik, mely lebegő részeket nem tartalmazó közeget tud szállítani. Ez folyamatosan felkavarja a szivattyú szívási tartományában található és lerakódó szennyeződéseket, majd a vízzel együtt kiszivattyúzza azokat. Ennek köszönhetően kiküszöbölhető a szivattyúakna eliszaposodása, valamint az olyan kedvezőtlen következmények, mint például a szerkezet eldugulása és a bűzképződés.

Háza
erős, ütésálló nemesacél burkolatból – mely ideálissá teszi mobil alkalmazásra – készült, hidraulikájáról pedig elmondható, hogy többcsatornás járókerékkel ellátott.

Üzembiztosságát adja, hogy nemesacél borítású, egyfázisú motorja köpenyhűtéses, azaz a szivattyúház körüli folyadék hűti a szerkezetet, ezen felül a szállított közeg felőli oldalon csúszógyűrűs tömítéssel, a motor felőli oldalon egy tengelytömítő gyűrűvel és a kettő között pedig orvosi fehérolajjal feltöltött tömítőkamrával rendelkezik.
A tömítőkamrát a csúszógyűrűs tömítés szárazon futás esetén biztosított kenése és hűtése céljából töltik fel fehérolajjal.
A köpenyhűtésnek köszönhetően vízszint felett is üzemeltethető a szivattyú, valamint ebből következik, hogy megelőzve a túlmelegedés okozta hibákat a motor termikus védelemmel (túlhevülés során magától kikapcsol és lehűlést követően pedig bekapcsol) van ellátva.

A szivattyú bekötőkábellel és úszókapcsolóval felszerelt. Az úszókapcsoló segítségével a készülék automatikusan képes üzemelni.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Ennek a típusnak a kiválasztásával egy megbízható, kifejezetten színvonalas német minőségű könnyűipari termékhez jut.

A Wilo a vízgazdálkodás, az épülettechnika és az ipar területén tevékenykedő prémium beszállító. Titka, hogy az összetett technológiákat egyszerűen alkalmazhatóvá, felhasználóbaráttá és nagy teljesítményűvé teszi. Célja az intelligens és minél emberközpontúbb megoldások létrehozása. Sikerének kulcsa az, hogy ezen felül kiemelten nagy figyelmet fordít korunk jellemző kihívásaira és trendjeire: a városiasodásra, globalizációra, szűkös energiakészletekre, éghajlatváltozásra, a vízhiány irányzatokra, illetve a technológiai haladásra egyaránt.

Számunkra fontos a minőség és a fejlődés, mert a legigényesebb termékeket szeretnénk kínálni vevőink és partnereink részére. A Wilo által forgalmazott termékek megfelelnek az általunk támasztott elvárásoknak. A német precizitás, az innovatív technológia és szakértelem tükröződik szivattyúikból.


Alkalmazás

A WILO TSW 32/8A 10M CA merülőszivattyút vízelvezetéshez és fekáliát és hosszúszálas alkotóelemeket tartalmazó szennyvíz, bármilyen enyhén szennyezett víz, esővíz, drénvíz és mosóvíz szállítására alakították ki.

Kifejezetten ház körüli és könnyű kommunális alkalmazásra ajánljuk.

Alkalmas gödrök és aknák automatikus leürítésére, árvízveszélyes udvari és pincehelyiségek szárazon tartására, valamint felszíni vizek leszivattyúzására azokban az esetekben, mikor a szennyezett víz nem képes természetes eséssel a csatornarendszerbe lefolyni.


Ideális telepítése

A WILO TSW 32/8A 10M CA szennyvíz szivattyú állandó vagy hordozható nedvesaknás módon telepíthető függőleges pozícióban, melynek felállítása általában elárasztva (bemerítve) történik.

Állandó telepítés során egy fix nyomócsőre kell ráépíteni, hordozható telepítésnél pedig egy tömlőcsatlakozásra kell rákötni a szivattyút.

Fontos odafigyelni arra, hogy a szivattyút mindenképpen fagymentes helyen vagy az aknák fenekén állítsuk fel.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Amennyiben ezt a termékünket szeretné megvásárolni 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garanciát biztosítunk Önnek.

Hosszú ideje foglalkozunk a Wilo termékeivel és bátran kijelenthetjük, hogy ebben a kategóriában a WILO TSW 32/8A 10M CA szennyvíz szivattyú kiemelkedő helyet foglal el.

Akár ismerősi és baráti körünkben is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Áramfelvétel 2.2A
Elektromos kábel hossza 10m
Folyadék hőmérséklet 3-35°C
Folyamatos működés besorolása S1
Frekvencia 50Hz
Garancia 24hónap
H max 8m
H tartomány 0-8,2m
Járókerék anyaga Műanyag PLC
Levegő szilárd szennyezés mérete 10mm
Nyomóoldali csőcsatlakozás Rp 5/4", PN 10
Optimális munkapont 100 l/p - 5,2 m
Q max 208l/min
Q tartomány 0-208l/min
Szivattyúház anyaga Rozsdamentes acél 1.4301
Szivattyúzható közeg Enyhén szennyezett víz
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél 1.4301
Tápfeszültség 230V
Telepítési mélység maximuma 7m
Teljesítmény 500W
Úszókapcsoló Van
Védettség / IP IP68
Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet 3-35
Járókerék anyaga Műanyag PLC
Szivattyúház anyaga Rozsdamentes acél 1.4301
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél 1.4301
Teljesítmény 500
Védettség / IP IP68
Telepítési mélység maximuma 7
Elektromos kábel hossza 10
Úszókapcsoló Van
Szivattyúzható közeg Enyhén szennyezett víz
Folyamatos működés besorolása S1
Q max 208
Lebegő szilárd szennyzés mérete 10
Q tartomány 0-208
H tartomány 0-8,2
H max 8.0
Nyomóoldali csőcsatlakozás Rp 5/4", PN 10
Garancia 24
Optimális munkapont 100 l/p - 5,2 m
Frekvencia 50
Áramfelvétel 2.2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!