Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
84.800 Ft (66.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db

WILO YONOS PICO 25/1-6

Ár:
84.800 Ft (66.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 4215515
A WILO YONOS PICO 25/1-6 fűtési keringető szivattyú megbízható, kiváló minőségű német könnyűipari termék. A szivattyú elektronikusan szabályozott és energiatakarékos, beépített nyomáskülönbség-szabályozással és motorvédelemmel rendelkezik, amely biztosítja a nagy hatékonyságú ECM-motor védelmét.
Gyártó: Wilo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 3.990 Ft
Várható szállítás: 2022. október 13.

Leírás

WILO YONOS PICO 25/1-6 fűtési keringető szivattyú

Ha ezt a típust választja, megbízható, kiváló minőségű német könnyűipari terméket kap amivel garantáltan elégedett lesz. A WILO YONOS PICO 25/1-6 egy elektronikusan szabályozott, „A” energiaosztályú motorral szerelt nedvestengelyű keringető szivattyú menetes csatlakozással, melyben beépített nyomáskülönbség szabályzás és motorvédelem található. Ezek biztosítják a nagy hatékonyságú ECM-motor védelmét.

A szivattyú hidraulikából, egy állandó mágneses forgórésszel felszerelt nedvestengelyű motorból és egy beépített frekvenciaváltóval rendelkező elektronikus szabályozómodulból áll. LED kijelzőjével pedig állítható az összes paraméter, valamint kijelezhető a pillanatnyi teljesítményfelvétel Wattban.

Fontos megemlítenünk, hogy a szivattyú képes felmérni a szárazonfutást és ha szükséges újra tudja indítani önmagát.

A szivattyú három szabályozási üzemmóddal rendelkezik:

  • Változó nyomáskülönbség (Δp-v)
  • Állandó nyomáskülönbség (Δp-c)
  • Légtelenítő funkció

A berendezés teljesítményéről tudni kell, hogy 800-4700 l/min fordulatszámon üzemel és maximális üzemi nyomása 6 bar.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat. Ezzel a típussal garantált, hogy egy kiforrott, színvonalas német minőségű könnyűipari termékhez jut.

A Wilo a vízgazdálkodás, az épületgépészet és az ipar prémium beszállítója. Titka, hogy a komplex technológiákat egyszerűen használhatóvá, felhasználóbaráttá és nagy teljesítményűvé teszi. Célja, hogy olyan megoldásokat hozzon létre, amelyek intelligensek és a lehető legemberközpontúbbak. Sikerének kulcsa, hogy különös figyelmet fordít korunk kihívásaira és trendjeire is: urbanizáció, globalizáció, szűkös energiaforrások, éghajlatváltozás, vízhiány irányzatok és technológiai fejlődés.

Számunkra fontos a minőség és a fejlesztés, mert ügyfeleinknek és partnereinknek a legigényesebb termékeket szeretnénk kínálni. A WILO termékek megfelelnek az elvárásainknak. A német precizitás, az innovatív technológia és a szakértelem tükröződik a szivattyúikban.

A termék alkalmazása

Főként tisztavizes, melegvizes fűtési rendszerekben, lakások és családi házak esetén, valamint klímaberendezésekhez és ipari keringetési feladatok ellátásához javasoljuk. A WILO YONOS PICO 25/1-6 fűtési szivattyút alapvetően meleg vizes fűtési rendszerekhez vagy állandóan változó térfogatáramú rendszerekhez használhatjuk.

Fűtési víz és víz-glikol keverékek (max. 1:1 keverékarányban) is szállíthatók általa.

WILO YONOS PICO 25/1-6 ideális telepítése

A wilo-yonos pico kényelmesen és egyszerűen telepíthető, mert könnyen és gyorsan hozzá lehet férni a motor csavarjaihoz, valamint villamoscsatlakozása oldalra helyezett a kényelmes beépítés érdekében. A WILO YONOS PICO 25/1-6 telepítését csak a hegesztési és a forrasztási munkálat befejezése és a csőrendszer adott esetben szükséges öblítése után szabad elvégezni.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.

Röviden összegezve:

A blokkolási áramot álló tekercselésű EC-motor, beépített elektronikus teljesítményszabályozás, "A" energiaosztály, motorvédelem, beépített frekvenciaváltó, blokkolási áramtól védett szinkron motor, fűtési és klímatechnikai alkalmazásban használható, elektronikus teljesítményszabályozással a fokozatmentes nyomáskülönbség-szabályzáshoz, szabályozási módok az optimális terhelésillesztéshez, Szabályozási mód radiátoros/padlófűtéses alkalmazás szerint választható

Szerviz tapasztalatok

Amennyiben ezt a szivattyút szeretné megvásárolni 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár. Hosszú ideje foglalkozunk a Wilo termékeivel és bátran kijelenthetjük, hogy ebben a kategóriában ez a típus kiemelkedő helyet foglal el. Számunkra a minőség és vevőink igényei állnak első helyen így bátran ajánljuk a WILO YONOS PICO 25/1-6 fűtési szivattyút.

Paraméterek

Áramfelvétel 0.4A
Beépítési hosszúság 180mm
Csapágy Műszén, fém impregnált
Folyadék hőmérséklet -10 - 95°C
Frekvencia 50Hz
Garancia 24hónap
H max 6m
H tartomány 1-6m
Járókerék anyaga Műanyag PP-GF40
Környezeti hőmérséklet -10 - 40°C
Névleges nyomásállóság (PN) 10bar
Nyomóoldali csőcsatlakozás G 6/4", PN 10
Q max 60l/min
Q tartomány 0-60l/min
Szivattyúház anyaga Öntvény EN-GJL-200
Szivattyúzható közeg Fűtési víz
Szívóoldali csőcsatlakozás G 6/4", PN 10
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél 1.4122
Tápfeszültség 230V
Teljesítmény 40W
Teljesítmény felvétel tartomány 3-40W
Védettség / IP IPX2D
Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet -10 - 95
Környzetei hőmérséklet -10 - 40
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Járókerék anyaga Műanyag PP-GF40
Szivattyúház anyaga Öntvény EN-GJL-200
Csapágy Műszén, fém impregnált
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél 1.4122
Teljesítmény 40
Védettség / IP IPX2D
Beépítési hosszúság 180
Szivattyúzható közeg Fűtési víz
Q max 60
Teljesítmény felvétel tartomány 3-40
Q tartomány 0-60
H tartomány 1-6
H max 6
Szívóoldali csőcsatlakozás G 6/4", PN 10
Nyomóoldali csőcsatlakozás G 6/4", PN 10
Garancia 24
Frekvencia 50
Áramfelvétel 0.4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!