Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Szűrőház 10" - 5/4"csatl.

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: AQFLTH1054
Gyártó: Aquafilt
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás

Szűrőház 10" - 5/4"csatl.

A szűrőházakat csatlakozásuk és magasságuk alapján különböztetjük meg.

Ez a szűrőház
10” magasságú és 1” csatlakozású, valamint belső menetes. A menetek rézből készültek, a ház pedig műanyagból. Ezen kívül légtelenítővel is rendelkezik.

Előnye, hogy
átlátszósága miatt nyomon követhető a szűrő állapota.

A szűrőházakba kompatibilis szűrőbetétek közül válogathatnak, melyeket vízszűrőink alatt meg is találnak. Műanyag- és fonaltekercs betéteink tökéletesen alkalmasak a különféle szennyeződések szűrésére. A
műanyagháló esetében a szűrési finomság 80 mikrométer, míg a fonáltekercsnél 20 mikrométer. Ezek homok, rozsda és egyéb mechanikai szennyeződések szűrésére alkalmasak.

Hőmérséklettűrése maximum +80 °C lehet.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Az olasz, riói Aqua SpA már több mint 40 éves múltra tekint vissza. Fő területe a vízkezeléshez szükséges alkatrészek fejlesztése, gyártása. Több mint 7000 épület van a keze alatt, melyből 4000 a gyártásra és 3000 pedig a termékek kezelésére és tárolására szolgál. Ezen kívül a világon mintegy 100 országban forgalmazza termékeit és mai napig folyamatosan terjeszkedik.

Sikerüket vállalati politikájuknak, illetve ügyfélközpontúságuknak, vízügyi szakembereiknek köszönhetik, mindemellett figyelemmel kísérve az európai és nemzetközi egészségügyi és környezetvédelmi igényeket és előírásokat.
Nagy hangsúlyt fektetnek a nyersanyagok kiválasztására, a felhasznált anyagok újrafeldolgozhatóságára, az alacsony környezeti hatással járó gyártási technológiákra és a hulladék csökkentésére.


Alkalmazás

A Szűrőház 10" - 5/4"csatl. szivattyútartozékot a vízben, kútvízben előforduló szennyeződések kiszűrésére alkalmas szűrőbetétek tárolására és magára a szűrésre használhatjuk.


Ideális telepítése

A Szűrőház 10" - 5/4"csatl. telepítésénél a szűrőház fedelén megjelölt áramlási irányra kell figyelni.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Hosszú ideje foglalkozunk az Aqua termékeivel és bátran kijelenthetjük, hogy ebben a kategóriában a Szűrőház 10" - 5/4"csatl. kiemelkedő helyet foglal el.

Elmondhatjuk, hogy ez a szűrőház tökéletesen megfelel az általunk támasztott elvárásoknak, így bátran ajánlhatjuk Önnek.

Paraméterek

Anyag Műanyag
Csatlakozás 1” BB
Szilárd szennyeződés mértéke 80-20 μm
Szilárd szennyeződés mértéke 80-20 μm
Csatlakozás 1” BB
Anyag műanyag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!