Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

1993 februárjában úgy gondoltuk, hogy érdemes lenne az addigra már közel tizenöt éves szivattyú iparágban eltöltött tapasztalatok birtokában saját vállalkozásba kezdeni. Ebben az időben nem volt különösebben meglepő, hogy valaki saját céget alapít.

Kezdetben egy kis 15 m2-es irodát béreltünk Zuglóban volt egy telefonvonalunk és telefaxunk meg irodabútoraink. Eredetileg azzal a céllal vágtunk bele az üzletbe, hogy üzleti ügyfeleknek szállítsunk megfelelő szivattyúkat. Két év múlva megvettük első saját irodánkat. 2000-ben nyitottuk meg a Hungária krt-on szivattyú boltunkat. Az elmúlt húsz évben ezen a helyen dolgozunk, igaz időközben az egykori bérleményt mellett kivettük a másik üzlethelyiséget, majd később mindkettőt meg is vásároltuk.

Üzletpolitikánkat a kezdetektől fogva az ügyfélcentrikusság határozza meg.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket - amennyiben nem rendelkeznek ezirányú ismeretekkel - oly módon tájékoztassuk a szivattyúkkal kapcsolatos tudnivalókról, hogy képesek legyenek az alapvető szakmai kérdéseket mérlegelni és megítélni a konkrét szivattyúzási feladattal kapcsolatban.

1993-as megalakulásunk óta forgalmazzuk márkakereskedőként és nagykereskedőként a WILO fűtési és szaniter szivattyúkat, Lutz hordószivattyúkat. 2005 tájékán keresett meg bennünket a Pedrollo képviselete és rövid időn belül fontos partnerünkké váltak. 2011-től a Grundfos márkaképviselettel kötött megállapodás nyomán Grundos márkakerekedőként és nagykereskedőként is tevékenykedünk.

Mostanra számos további márka jelentős forgalmazóiként megkerülhetetlen szereplőivé váltunk a hazai szivattyúpiacnak. Jellemzően nagy saját raktárkészlettel dolgozunk legyen szó bármely márkáról, így a legtöbb esetben azonnal, késedelem nélkül tudunk szállítani.

A jövőben is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy csakúgy mint az elmúlt csak nem harminc esztendőben a legmegfelelőbb műszaki paraméterű, legjobb minőségű és legkedvezőbb ár-érték arányú termékekkel állhassunk ügyfeleink rendelkezésére.

Üzletünk:

Elérhetőségünk:

Cím: 1143 Budapest, Hungária körút 105., a Thököly és az Egressy út közt
Telefonszám: +36 (1) 222 0238
E-mail cím: info@szivattyuoutlet.hu
Nyitva tartás:
Hétfő - Csütörtök: 8:00 - 17:00
Péntek: 8:00 - 16:00