Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WILO Star-Z

WILO Star-Z búvárszivattyú – a megbízható megoldás a keringetésben. A WILO Star-Z háztartási melegvíz-szivattyú kategóriájában a legmagasabb minőséget kínálja, korróziómentes alkatrészekkel és bronz szivattyúházzal. A járókerekek műanyagból készülnek, megbízható működést, hosszú élettartamot és alacsony karbantartási igényeket biztosítva. Ezenkívül ezt a sorozatot olyan tiszta közegek szállítására tervezték, amelyek érintkezésbe kerülhetnek az élelmiszerekkel, és minden műanyag alkatrész megfelel a Német Szövetségi Egészségügyi Hivatal ivóvízben való használatra vonatkozó ajánlásainak.
Rendezés:
Cikkszám: 4028111
Utolsó 1 db raktáron (azonnal átvehető)
86.990 Ft (68.496 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4029062
Utolsó 1 db raktáron (azonnal átvehető)
124.990 Ft (98.417 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4047573
Raktáron (azonnal átvehető)
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4081193
Rendelhető (3-5 munkanap)
151.700 Ft (119.449 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4081198
Rendelhető (3-5 munkanap)
160.100 Ft (126.063 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4081203
Rendelhető (3-5 munkanap)
168.100 Ft (132.362 Ft + ÁFA)

WILO Star-Z használati meleg víz szivattyú a legmagasabb minőséget képviseli a saját kategóriájában. Valamennyi alkatrésze korróziómentes anyagokból készült, a szivattyúház bronzból, a járókerek műanyagból, ami megbízható működést, hosszú élettartamot, valamint alacsony karbantartási igényeket kölcsönöz a széria darabjainak. Ráadásul a WILO Star-Z kifejezetten olyan tiszta közegek szállítására szolgál, amelyek akár élelmiszerekkel is érintkezhetnek, így valamennyi közeggel érintkező műanyag alkatrész megfelel a Német Szövetségi Egészségügyi Hivatalnak, a műanyagok ivóvízben történő felhasználásra vonatkozó ajánlásainak.

Röviden a gyártóról

A WILO vállalat szivattyúk és szivattyúrendszerek egyik piacvezető gyártója. Termékeik akkor is remek alternatívát kínálnak, amikor az iparnak vagy a mezőgazdaságnak kell megbízható és színvonalas megoldást nyújtani, emellett pedig a kisebb igénybevételű lakossági felhasználásra szánt megoldásaik is csúcskategóriásnak számítanak. A WILO céghez fűződik a világ első keringető szivattyújának gyártása, amire 1928-ban került sor. Mára viszont már valamennyi vízszállítási igényt lefednek a termékeikkel, legyen szó kerti feladatokról, mezőgazdasági öntözésről, ipari szennyvízkezelésről vagy használati meleg víz keringetéséről.

 

A WILO Star-Z felhasználási lehetőségei

A WILO Star-Z használati meleg víz szivattyú a háztartási, lakossági felhasználás során ugyanúgy megállja a helyét, mint ipari és mezőgazdasági körülmények között. Kifejezetten használati meleg víz szállítására készült berendezés, ezért kizárólag ivóvízzel, használati meleg vízzel, illetve élelmiszerrel kapcsolatba kerülő közegek keringetésére készült.

Telepítése viszonylag egyszerű, nem szükséges a csőszakasz komolyabb átalakítása, ha a rendszer részévé szeretnénk tenni. Érdemes odafigyelni, hogy minden esetben könnyen hozzáférhető helyre kerüljön telepítésre. A készülék egy elektromos gyorscsatlakozóval ellátva érhető el, valamint hidraulikából és kapocsdobozzal ellátott, nedvestengelyű villanymotorból áll.