Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WILO Star-Z NOVA

A Wilo szivattyú bevált technológiájának köszönhetően fokozott higiéniai biztonságot nyújt, valamint a módosított motortechnológiának köszönhetően nagyobb energiahatékonyságot biztosít, mindössze 3-6 watt energiát fogyasztva. A standard szivattyútípusok telepítése és cseréje gyors és egyszerű a rugalmas szervizmotorral és a Wilo csatlakozóval. A „T” változat még magasabb szintű higiéniai biztonságot nyújt a beépített időkapcsoló órával, a termosztáttal és az automatikus termikus fertőtlenítés érzékelésével. Ezenkívül kiváló kezelhetőséget biztosít a zöld gombos technológiával és az intuitív LCD kijelzővel a felhasználói útmutatáshoz.
Rendezés:
Cikkszám: 4132760
Raktáron (azonnal átvehető)
42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4132761
Rendelhető (3-5 munkanap)
71.700 Ft (56.457 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4222650
Rendelhető (3-5 munkanap)
132.700 Ft (104.488 Ft + ÁFA)

WILO Star-Z NOVA ipari felhasználásra

A WILO Star-Z NOVA egy úgynevezett használati meleg víz szivattyú. Ezek a berendezések nagyon fontos szerepet töltenek be a háztartás vízvezeték rendszerében. Feladatuk, hogy a keletkezett meleg vizet közvetlenül elszállítsák a vízmelegítő, mint például a bojler, valamint a vízvételezési pontok, mint a csapok vagy a zuhanyzók között. Ennek köszönhetően pedig nem kell várni, mire meleg víz folyik a csapból, ugyanis azt a berendezés folyamatosan a rendszerben keringetve nem hagyja kihűlni. Tehát nem kell kiengedni a hideg vizet a csap minden megnyitása alkalmával, amivel összeségében nemcsak a komfortérzet növelhető, hanem takarékosság szempontjából sem utolsó megoldás, hiszen nem megy kárba feleslegesen a hideg víz.

WILO, a német precizitás és műszaki színvonal

A Wilo márkanév kifejezetten jól cseng a szivattyúk világában. A múlt században már az egyik legjelentősebb gyártóvá nőtte ki magát a cég a vízgazdálkodás és az épületgépészet valamennyi szegmensében, prémiumkategóriás termékeiket pedig mára az ipar valamennyi területén alkalmazzák. A legösszetettebb helyzetekben is megállják a helyüket, a hamisítatlan német precizitás és a magas műszaki színvonal eredményeképpen.

Prémium beszállító, valamennyi termékén az innovatív technológia, haladó mérnöki szemlélet és szakértelem tükröződik. Természetesen, ez alól nem képez kivételt a WILO Star-Z NOVA használati meleg víz szivattyú sem. Ez a modell az épülettechnika és az ipar területén alkalmazható, kizárólag ivóvíz keringetésére.

Melyek a WILO Star-Z NOVA előnyei?

A WILO Star-Z NOVA széria modelljei gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, komolyabb átalakítási munkálatok nélkül. Csavaros csatlakozással rendelkezik, ezáltal az időjárás hatásaitól védett, jól szellőző és persze hozzáférhető helyre kell telepíteni. Nagyfokú higiéniai biztonság, emellett pedig magas energiahatékonyság, megbízható és hatékony működés jellemzi.

Amennyiben a WILO Star-Z NOVA termékcsalád típusait választja, valamennyi termékre 2 év garanciát biztosítunk.