Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NMT PLUS

NMT PLUS - Hatékony és pontos működés - A fűtési rendszerek kialakítása során, a hatékonyság mellett, még számos tényezőt is figyelembe kell venni. A gépészeti elemek, szerelvények minőségén múlik az egész rendszer működése. A fűtővíz keringetését az NMT PLUS kifinomult módon képes elvégezni.
Rendezés:
Cikkszám: IMP979523843
Raktáron (azonnal átvehető)
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IMP979523850
Utolsó 1 db raktáron (azonnal átvehető)
45.695 Ft (35.980 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IMP979523853
Raktáron (azonnal átvehető)
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)

Ahhoz, hogy megértsük miként működik ez az ár-érték arányában kedvező berendezés, érdemes egy kicsit közelebbről megvizsgálni. Az NMT PLUS a precizitás mintaképe! Ezt a pontosságot pedig nem mással, mint egy energiahatékony ECM motorral éri el. A frappáns tervezésének hála, a szivattyú belső részében egy úgymond „labirintus“ található, ami a kondenzvíz elvezetésére szolgál. A kialakításának hála, igazodik a rendszer igényeihez és ennek megfelelően keringteti a fűtési közeget. Továbbá méri a rendszer nyomását is, mivel ez teszi lehetővé, hogy igazodjon a kiválasztott jelgörbéhez.

A felépítéséből fakadóan, kizárólag tiszta víz vagy tiszta víz és fagyálló folyadék keringtetésére alkalmas. Ennek köszönhetően nemcsak a fűtési, de a hűtési rendszerekhez is tökéletesen megfelel a használata. A beállítása egyszerű, amit az oldalán található nyomógombbal oldhatunk meg, a három arányos nyomás jelgörbe és a három állandó teljesítmény jelgörbe valamelyikét kiválasztva. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a beépítést követően hőszigetelt anyaggal vonják be a szivattyút. Ez viszont ebben az esetben a NMT PLUS károsodásához vezethet, ezért egyáltalán nem ajánlott bevonni semmilyen hőszigetelő anyaggal a szivattyút.

A motor védelmi osztály szerint az IP 44-es kategóriába és az „F“ szigetelési osztályba tartozik. Az NMT PLUS kitűnő berendezés, amiben nem lehet csalódni, hiszen a szlovén gyártó, a múltjából fakadóan, hatalmas tapasztalattal rendelkezik a keringtető szivattyúk gyártása terén. A telepítését érdemes szakemberre bízni. A beszerelése során fontos figyelni arra, hogy a motor tengelye vízszintesen álljon. Ezt követően pedig semmi gondunk nem lesz az elkövetkezendőkben az NMT PLUS üzemeltetésével kapcsolatban, mivel csak elvétve igényel karbantartást.