Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Grundfos CR5-36 A-FGJ-A-E-HQQE 3x400D 50HZ

Cikkszám: GR96513394
Gyártó: Grundfos
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 4.990 Ft
Várható szállítás: 2023. december 11.

Leírás

Grundfos CR5-36 A-FGJ-A-E-HQQE 3x400D 50HZ tisztavíz szivattyú

Ez egy többfokozatú, kiválóan szabályozható, sokoldalúan felhasználható, függőleges tengelyű, in line kivitelű tisztavíz szivattyú, amely azt jelenti, hogy a berendezés egyenes csőszakaszba szerelhető be.

A szivattyú villanymotorja a Grundfos saját gyártású motorja, mely alapvetően egy zárt kivitelű és ventilátorral hűtött kétpólusú motor. A normál motorok beépített termikus védelemmel rendelkeznek. De emellett van lehetőség speciális kivitelű motorok használatára is. Az üzemelési környezetben gyakran előfordul, hogy az ATEX kivitel az előírás, amire a szivattyúzott közeg miatt van szükség. Egyéb nehéz környezeti körülmények pedig szintén megkövetelhetik valamilyen különleges villanymotor alkalmazását, de természetesen erre is vannak alternatívák.

A legtöbb háromfázisú motorral szerelt típus frekvenciaváltóval üzemeltethető, így a berendezés hidraulikus teljesítménye pontosan beállítható az üzemeltetési igényeket figyelembevéve.

A szivattyúban egy HQQE jelű tengelytömítés található, de a különböző csúszógyűrűs tengelytömítés variációk lehetővé teszi a különböző igényeknek megfelelő verzió alkalmazását.

A szerkezet alapvetően IP55-ös védelmi osztályba sorolható.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Szivattyúnk a világ egyik vezető víztechnikai dán vállalatának kiemelkedő terméke, mely garantáltan jó minőséget és megbízhatóságot nyújt Önnek.

A Grundfos cégtörténete hosszú múltra tekint vissza, mivel 1945 óta működik, ma pedig már több mint 80 vállalat képviseli több mint 55 országban.

A Grundfos célja, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljon, melyek segítenek vásárlóiknak a természeti erőforrások minél felelősebb felhasználásában, ezen keresztül az éghajlat változásai által keltett hatások csökkentésében. Az energiahatékony és intelligens vízügyi megoldások folyamatos fejlesztése révén nagyban hozzájárul az emberek életminőségének javításához.

Elmondhatjuk, hogy ez a tisztavíz szivattyú tökéletesen megfelel az általunk támasztott elvárásoknak, így bátran ajánlhatjuk Önnek.

Alkalmazás

A Grundfos CR5-36 A-FGJ-A-E-HQQE 3x400D 50HZ tisztavíz szivattyút alapvetően ipari rendszerekben, nyomásfokozásra vagy ivóvíz ellátásra használhatjuk. De különféle mosó vagy tisztító rendszerekben, valamint kazántáplálás és tűzivíz rendszerek alapszivattyújaként is tökéletesen megállja a helyét.

Ivóvíz, illetve különböző vegyszerek, például savak, lúgok, valamint könnyebb olajok szivattyúzásakor is bátran használhatjuk, illetve hűtőfolyadékok, így glikol szállítására is kiválóan alkalmas.

Ideális telepítése

A Grundfos CR5-36 A-FGJ-A-E-HQQE 3x400D 50HZ követlenül a csővezeték nyomvonalába telepíthető. In line kivitele miatt kifejezetten csak függőlegesen telepíthető saját szivattyúlábára, illetve ennek köszönhetően beépítése igen kis alapterületet igényel.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.

Szerviz tapasztalatok

A szivattyúra teljes körű Grundfos garancia jár Önnek.

Cégünk csak nem 30 éves piaci tapasztalata alapján bátran kijelenthetjük, hogy ez a típus egy nagyon jó minőségű könnyűipari termék.

A Grundfos CR5-36 A-FGJ-A-E-HQQE 3x400D 50HZ tisztavíz szivattyúról kifejezetten elmondható, hogy megbízhatósága és funkcionalitása révén sokáig működőképes lesz Önnek. Akár családunknak és barátainknak is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Tápfeszültség 400
Folyadék hőmérséklet -20 C° - +120 °C
Környzetei hőmérséklet 0 C° - +40 °C
Névleges nyomásállóság (PN) 25
Járókerék anyaga Rozsdamentes acél
Szivattyúház anyaga Öntöttvas
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény 5500
Q max 142
Q tartomány 0-141,6 l/min
H tartomány 125-250 m
H max 250.0
Szívóoldali csőcsatlakozás DN 25/32
Nyomóoldali csőcsatlakozás DN 25/32
Garancia 24
Optimális munkapont 5,5 m3/h - 200 m
Áramfelvétel 11.0

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!