Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
47.080 Ft (37.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Grundfos PM 1 15 1x230V 50/60Hz GAS IT

Ár:
47.080 Ft (37.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: GR96848693
Gyártó: Grundfos
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2023. december 18.

Leírás

Grundfos PM 1 15 1x230V 50/60Hz GAS IT áramláskapcsoló

A csatlakoztatható motor teljesítménye maximum 1200 W.

Indítási nyomása fixen 1,5 bar-on történik. Működéséhez nem szükséges hidrofor tartály.

Ez a vezérlőegység tápfeszültség és szivattyúüzem kijelzéssel, hibajelzéssel, beépített visszacsapószeleppel, nyomásérzékelővel, nyomáskijelzéssel és szárazonfutás elleni védelemmel felszerelt.

Előnye, hogy ciklikus vészjelzést is kínál a fokozott biztonság érdekében.

Amennyiben szeretné üzemelés alatt megnézni és kipróbálni áramláskapcsolónkat, látogasson el bemutatótermünkbe és szakértő kollégáink mindenben a segítségére lesznek.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünket megvásárolva egy kiváló minőségű áramláskapcsoló tulajdonosa lesz.

A Grundfos
világ egyik vezető víztechnikai dán vállalata. Cégtörténete hosszú múltra tekint vissza, mivel 1945 óta működik, ma pedig már több mint 80 vállalat képviseli több mint 55 országban.

A Grundfos célja, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljon, melyek segítenek vásárlóiknak a természeti erőforrások minél felelősebb felhasználásában, ezen keresztül az éghajlat változásai által keltett hatások csökkentésében. Az
energiahatékony és intelligens vízügyi megoldások folyamatos fejlesztése révén nagyban hozzájárul az emberek életminőségének javításához.


Alkalmazás

A Grundfos PM 1 15 1x230V 50/60Hz GAS IT áramláskapcsoló olyan tiszta, híg, nem agresszív és nem gyúlékony közegek szállítására használható, melyek nem tartalmaznak koptató, szilárd vagy hosszú szálas részecskéket és a szivattyú anyagát sem vegyileg, sem mechanikusan nem támadják meg. Ilyen például az ivóvíz, a kútvíz és az esővíz.

A készülék a vízellátó szivattyúk automatikus ki- és bekapcsolására alkalmas, tehát intelligens módon vezérli a szivattyút a házi vízellátó rendszerek fogyasztása és a nyomásfokozó rendszerek alapján.

Ezt a kapcsolót családi házakban, társasházakban, hétvégi házakban, nyaralókban, kertészetekben, kiskertekben előforduló feladatokhoz és mezőgazdasági feladatok ellátásához fejlesztették.

Ez az áramláskapcsoló alapvetően egy áramlás- és nyomásérzékelővel rendelkezik, ami figyeli a nyomást.
Ha a nyomás leesik a megadott határérték alá (pl.:kinyitjuk a csapot), akkor a vezérlőegység bekapcsolja és egészen addig járatja a szivattyút, míg meg nem áll az áramlás (pl.: elzárjuk a csapot) vagy el nem fogy a szállítandó víz.
Ezután a rendszer bizonyos időközönként - melyek egyre hosszabbak - megkísérli a szivattyú újraindítását.


Ideális telepítése

A Grundfos PM 1 15 1x230V 50/60Hz GAS IT kapcsolót mindig tiszta és jól szellőző helyre kell beépíteni úgy, hogy esőtől és napfénytől védve legyen.

Olyan alkalmazásokban használható, ahol a szükséges fogyasztásnak megfelelően kell irányítani a szivattyút. Ez fixen 1,5 bar-on történő indítással történik. Működéséhez nem szükséges hidrofor tartály.

A kapcsolón lévő LED lámpák segítenek az informálódásban. A zöld szín azt jelzi, hogy a szivattyú üzemel, a piros fény pedig azt, ha a szivattyú valamilyen üzemhiba következtében leáll.

A Grundfos PM 1 15 1x230V 50/60Hz GAS IT áramláskapcsolót mindig a szivattyú és az első vízvételi pont közé kell elhelyezni. Arra kell figyelni, hogy az áramláskapcsoló felett a fogyasztói pont ne legyen magasabb, mint az indítási nyomás. Az áramláskapcsoló és a szivattyú között nem szabad vizet kinyerni.

Amennyiben kérdése merül fel az áramláskapcsoló telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Amennyiben ezt az áramláskapcsolót szeretné megvásárolni 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár Önnek.

Hosszú ideje foglalkozunk a Grundfos termékeivel és bátran kijelenthetjük, hogy ebben a kategóriában a Grundfos PM 1 15 1x230V 50/60Hz GAS IT áramláskapcsoló kiemelkedő helyet foglal el.

Számunkra a minőség és vevőink igényei állnak első helyen, így biztos lehet abban, hogy a kapcsoló megvásárlásával egy jó minőségű terméket vásárol.

Paraméterek

Beépítési hosszúság 171mm
Csatlakozás 1"
Csatlakoztatható motor (max) 1200W
Elektromos kábel hossza 2m
Folyadék hőmérséklet 0 - 40°C
Garancia 24hónap
Indítási nyomás 1.5bar
Kapcsolható áram (maximum) 10A
Névleges nyomásállóság (PN) 10bar
Tápfeszültség 230V
Védettség / IP IP 65
Vízhiány védelem Van
Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet 0 - 40
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Védettség / IP IP 65
Beépítési hosszúság 171
Elektromos kábel hossza 2
Csatlakoztatható motor (max) 1200
Indítási nyomás 1.5
Garancia 24
Állítható indítási nyomás
Kapcsolható áram (maximum) 10
Vízhiány védelem Van
Csatlakozás 1"

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!