Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.950 Ft (4.685 Ft + ÁFA)
Menny.:db

LP3 -18 vízhiányvédő nyomáskapcsoló 230V

Ár:
5.950 Ft (4.685 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: ITLP3
Gyártó: Italtecnica
Elérhetőség: Raktáron (azonnal átvehető)
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 09.

Leírás

LP3 -18 vízhiányvédő nyomáskapcsoló 230V

Ennek az ún. inverz nyomáskapcsolónak az a különlegessége, hogy a szivattyúk szárazonfutásának megakadályozására képes, azaz vízhiányvédelmet nyújt.

Ha a rendszer nyomása egy bizonyos nyomás alá esik (a gyári beállítás 0,9 bar), akkor megszakítja a szivattyú áramát és ezzel megvédi a szivattyút a szárazonfutástól, ha elfogyna a víz. A normál üzemre való visszatérés nem automatikus, a kapcsolón lévő RESET gomb megnyomásával lehetséges.

Figyelni kell arra, hogy a vízhiányvédő kapcsoló nyomóoldalán a csővezeték nem emelkedhet kb. 4 méternél magasabbra, mivel ez a vízhiány védelem helyes működését megzavarhatja.

A vezérlőegység nyomástartománya
0,3-1,8 bar közé esik.

A csatlakoztatható motor teljesítménye maximum 1500 W.

A szállítható közeg hőmérséklete 0-55°C közé eshet.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Az olasz Italtecnica
már több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az elektromos szivattyúvezérlő rendszerek fejlesztésében a háztartási, lakossági, mezőgazdasági és könnyűipari szektorban.

Az Italtecnica márkáját világszerte a
prémium minőség szinonimájaként ismerik az ipari szektorban. Termékeik magas minőségét kiváló szakembereiknek köszönhetik, akik energiájukkal, lelkesedésükkel és tudásukkal maximálisan hozzájárulnak a cég sikerességéhez.


Alkalmazás

Az LP3 -18 vízhiányvédő nyomáskapcsoló 230V tiszta vízhez, házi vízellátó rendszerekhez, lakossági és ipari felhasználásra egyaránt alkalmazható.

A készülék működéséhez a nyomáskiegyenlítés érdekében mindenképpen szükséges egy hidrofor tartály beépítése.

Folyamatosan érzékeli a rendszerben lévő nyomást és a vezérlőegység egy indítási és egy leállítási nyomásérték között kapcsolja a szivattyút. Ha az érték eléri a bekapcsolási nyomást (nyomásesést), akkor elindítja, ha eléri a kikapcsolási határértéket (nyomásnövekedést), akkor pedig leállítja a szivattyút.


Ideális telepítése

Az LP3 -18 vízhiányvédő nyomáskapcsoló 230Vt a nyomáskapcsoló mellé kell telepíteni a szivattyú nyomóágába, villamosan sorba kötve.

Amennyiben kérdése merül fel a nyomáskapcsoló telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Cégünk csak nem 30 éves piaci tapasztalata alapján bátran kijelenthetjük, hogy az LP3 -18 vízhiányvédő nyomáskapcsoló 230V egy nagyon jó minőségű könnyűipari termék.

Elmondhatjuk, hogy ez a nyomáskapcsoló tökéletesen megfelel az általunk támasztott elvárásoknak, így bátran ajánlhatjuk Önnek.

Paraméterek

Csatlakozás ¼” BM
Csatlakoztatható motor (max) 1500W
Folyadék hőmérséklet 0-55°C
Kapcsolható áram (maximum) 16A
Nyomás tartomány 0,3-1,8bar
Nyomóoldali csőcsatlakozás ¼” BM
Tápfeszültség 230V
Védettség / IP IP44
Vízhiány védelem 0,5 bar (állítható)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!