Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leo MAC550 okos vízművek

A Leo MAC550 okos vízművek ideális választások az állandó víznyomás biztosítására otthonokban és kertekben, ahol az alacsony vagy ingadozó hálózati nyomás problémát okoz. A szivattyú képes a nyomást szabályozni, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint a szárazonfutás elleni védelem.
Rendezés:
Cikkszám: LEO3914304
Raktáron (azonnal átvehető)
169.990 Ft (133.850 Ft + ÁFA)

A Leo MAC550 okos vízművek tökéletesen megoldják az állandó víznyomás problémáját. Éppen ezért ideális választás minden olyan családi házhoz, ahol a bejövő nyomás alacsony szintje miatt nyomásfokozásra van szükség. A szivattyú hosszútávon biztosítja a vezetékes víz megfelelő ellátását és a kútról történő vízellátást is. Képes a bejövő nyomás mértékétől függően önállóan változtatni a fordulatszámot, aminek köszönhetően mindig azonos szinten tartja az előre meghatározott nyomásértéket.

Okos szivattyú a hálózati nyomásproblémák ellen

A Leo MAC550 okos vízművek segítségével az állandó víznyomás problémája megoldható otthonokban és kertekben. Ez a berendezés ideális választás minden olyan háztartásban, ahol az alacsony vagy ingadozó hálózati nyomás okoz problémát. A szivattyú képes a nyomást szabályozni, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint például a szárazonfutás elleni védelem, a szivárgás elleni védelem, a túlmelegedés elleni védelem, a túlfeszültség elleni védelem és a nyomásérzékelő meghibásodásának azonnali észlelése.

A Leo MAC550 okos vízművek által nyújtott biztonságos használat

A Leo MAC550 okos vízművek százazonfutás elleni védelme is rendkívül precíz és hasznos. Amennyiben a rendszer érzékeli, hogy a szivattyúházban nincs víz, maximum 15 másodpercen belül automatikusan leállítja a működését. Abban az esetben, ha a szívóoldalon érzékel vízhiányt, legfeljebb 6 percig működik tovább. Amennyiben ez idő alatt továbbra sem kap vizet, önmagától leáll a szivattyú működése. 30 perc elteltével az elektronika ismét elindítja a rendszert, majd újabb félóra múlva még egy kísérletet tesz. Ha továbbra sem észlel vizet a szívóoldalon, akkor a továbbiakban 2 óránként próbálkozik az újraindítással egészen addig, amíg a víz visszatér. Ekkor a Leo MAC550 okos vízművek visszaállnak a megszokott működésre. Ennek a funkciónak köszönhetően, a berendezések különösen ajánlottak az időlegesen vízhiányos feladatokra, ami jellemzően nyomásfokozás vízhálózatról vagy locsolás kútból.

Ár és garancia

A Leo MAC550 okos vízművek jelenleg 169.990 Ft-ért rendelhetőek meg a szivattyuoutlet.hu webshopból, ráadásul 12 hónapos teljes körű garanciát is vállal a gyártó. Döntsön bátran az okos vízmű mellett, ami a kategóriájában kiemelkedő helyet foglal el, elérhető áron!