Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
177.900 Ft (140.079 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m

Ár:
177.900 Ft (140.079 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 49M42212LA1
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Raktáron (azonnal átvehető)
Szállítási díj: 3.990 Ft
Várható szállítás: 2023. december 12.

Leírás

Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m búvárszivattyú

Amint kicsomagolja a termék dobozát egyből látni fogja, hogy egy igazi európai gyártású, nagyon jó minőségű könnyűipari készüléket kapott kézhez. A szivattyú 4” átmérőjű fúrt kutakból való vízkitermelésre használható.

Hidraulikájának legnagyobb előnye, hogy lebegő, úszó járókerékkel van szerelve, így a szivattyú kevésbé érzékeny a vízben lévő homoktartalomra. A szállított közeg tehát 200 g/m³ homokot is tartalmazhat.

A szivattyú által szállított folyadék maximális hőmérséklete akár a +35 °C-ot is elérheti.

A berendezés IP X8-as védelmi osztályba sorolható.

Az immáron csaknem tizenöt éve gyártott Pedrollo 4BLOCK búvárszivattyú széria legújabb generációja magában hordja mindazt a technológiai tapasztalatot és tudást, mely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként került bele ebbe a konkrét szivattyúba.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyú gyár is hozzáfér a legmodernebb, valóban világszinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robottechnológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit és egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb kutatás és fejlesztés akár kisebb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról. Ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.


Alkalmazás

Mivel ezt a a konkrét szivattyúcsaládot már bőven több mint tíz éve forgalmazzuk, ezért mi nyugodtan elmondhatjuk, hogy a Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m csőbúvárszivattyú magas megbízhatósága révén sokáig működőképes marad kútjában üzemelő búvárszivattyúként. Legyen szó akár egy hétvégi házról vagy egy családi házról, ezek a szivattyúk hibátlanul ellátják feladatukat. Rendszeresen számolnak be ügyfeleink a típussal szerzett jó tapasztalataikról.

A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m búvárszivattyú egyaránt alkalmazható locsolószivattyúként de igazán könnyedén megbirkózik akár egy komolyabb kertes ház öntözőrendszerének vízellátási feladataival is. Az öntözőrendszer telepítők kedvelt típusa, ami biztosan nem lehet a véletlen műve. Rendszeresen építenek belőle házi vízellátót is hagyományos szivattyú, hidrofor tartály, nyomáskapcsoló, illetve szivattyú és áramláskapcsoló alkalmazásával egyaránt.


Ideális telepítése

Ez a szivattyú a legjobban akkor érzi magát, ha olyan minimum 110 mm átmérőjű fúrt vagy hagyományos ásott kút szivattyújaként üzemel, ahol a vízszint a felszíntől számított távolsága 10 méteren túl van. Ideális számára a nagyjából 20 méter üzemi vízszinttel rendelkező kút, melynek vize szivattyúzható minőségű. A szivattyút a telepítést követően és az elindítást megelőzően érdemes egy kb. 40 percet állni hagyni ezzel segítve, hogy a hidraulika teljes mértékben feltöltődjön vízzel.

A nyomóoldali vezeték átmérőjét a szivattyú csatlakozócsonkja által adott belső átmérőjű, azaz DN 25-ös vagy más néven 1”-os vezetékkel érdemes kiépíteni. Ha úgy látjuk, hogy szükségünk van vízszűrőre, akkor azt a nyomóvezetékbe minden további nélkül beépíthetjük, de ügyeljünk a szűrő rendszeres időközönkénti ellenőrzésére és tisztítására.

Nyomáskapcsolót vagy áramláskapcsolót értelemszerűen szintén a szivattyú nyomóoldali vezetékébe kell beépíteni, lehetőleg fagymentes helyen.

Összefoglalva elmondható, hogy a Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m öntöző- locsolószivattyúként vagy házi vízellátóként is kitűnően használható.


Műszaki információk

A legújabb Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú szerkezeti elemei több évtizedes szivattyúgyártói tapasztalattal, átgondolt tervezés nyomán kerültek kiválasztásra. Elmondható, hogy az alkalmazott szerkezeti anyagok teljes mértékben a minőség és az élettartam maximalizálás figyelembevételével kerültek kiválasztásra.

A szivattyúház rozsdamentes acélból, a tengelyek szintén rozsdamentes acélból készültek. A járókerekei jó kopásállósági tulajdonsággal bíró Delrin anyagból készül. Csúszógyűrűs tömítésének elemei: kopásálló kerámia, szilárd grafit és tartós NBR gumi.


Szerviz tapasztalatok

A szivattyúra 3 év azaz 36 hónap teljeskörű garancia jár Önnek.

Mivel cégünk szerződött márkaszerviz, így jó rálátásunk van a típus garanciális helyzetére. Elmondhatjuk, hogy a modern Pedrollo 4BLOCK szériának nagyon minimális a meghibásodása, problémás szivattyúval elvétve találkozunk és a márkaképviselet szerencsére nagyon együttműködő még ezeknek az igen ritkán előforduló a problémák megoldása során is. Nem véletlen, hogy a Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m búvárszivattyú egyik kedvelt ajánlatunk, így ügyfeleink mellett barátainknak és családunknak is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Áramfelvétel 6.0A
Elektromos kábel hossza 20m
Folyadék hőmérséklet 35°C
Frekvencia 50Hz
Garancia 36hónap
H max 94m
Homoktűrés 200g/m³
H tartomány 35,5-90m
Indítások maximális száma 30indítás/óra
Járókerék anyaga Műanyag Delrin
Nyomóoldali csőcsatlakozás 5/4”
Optimális munkapont 44 l/p – 60 m
Q max 60l/min
Q tartomány 10-60l/min
Szivattyúház anyaga Rozsdamentes acél AISI 304
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél AISI 304
Tápfeszültség 230V
Telepítési mélység maximuma 60m
Teljesítmény 750W
Védettség / IP IP X8
Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet 35
Járókerék anyaga Műanyag Delrin
Szivattyúház anyaga Rozsdamentes acél AISI 304
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél AISI 304
Teljesítmény 750
Védettség / IP IP X8
Telepítési mélység maximuma 60
Indítások maximális száma 30
Elektromos kábel hossza 20
Homoktűrés 200
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Q max 60
Q tartomány 10-60
H tartomány 35,5-90
H max 94.0
Nyomóoldali csőcsatlakozás 5/4”
Garancia 36
Optimális munkapont 44 l/p – 60 m
Frekvencia 50
Áramfelvétel 6.0

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!