Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
970.020 Ft (763.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pedrollo F65/160A

Ár:
970.020 Ft (763.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 4FN65160E
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 4.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás

Pedrollo F65/160A tisztavíz szivattyú

Ez egy sokoldalúan felhasználható, megbízható, energiatakarékos, nagy hatásfokú, egyfokozatú, csigaházas monoblokk tisztavíz szivattyú. Mivel ez egy nagyon egyszerűen összerakott berendezés, így nagyon könnyen karbantartható.

Fontos tulajdonsága, hogy a szivattyú hidraulikája a motorra van ráépítve, a járókereket pedig az elektromos motor tengelyéreszerelik. Elektromos motorja pedig EFF1 osztályba sorolható.

A szivattyú felépítése lehetővé teszi a szivattyú szétszerelését a csőrendszer leszerelése nélkül. Az EN 733 – DIN 24255 szabvány szerinti kivitelezése biztosítja számunkra, hogy méreteik megfelelnek a szabványban előírtaknak.

A szivattyú által szállított mennyiség maximum 6000 l/min-ig (360,0 m³/h), emelési magassága pedig 95 m-ig terjedhet.

A berendezés IP55-ös védelmi osztályba és F szigetelési osztályba sorolható.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Szivattyúnk egy megbízható és innovatív olasz vállalat egyik fő terméke, mely garantáltan jó minőséget és megbízhatóságot nyújt Önnek.

Az olasz Pedrollo csoport csaknem 40 éve terjeszkedik és termékei már több mint 160 országban vannak jelen világszerte.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyúgyár is hozzáfér a legmodernebb, valóban világ szinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robot technológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit, akár egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb kutatás és fejlesztés kisebb-nagyobb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikájáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról, ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.

Mi úgy véljük, hogy a Pedrollo HF szériája magában hordozza mindazt a technológiai tapasztalatot és tudást, amely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként került bele ebbe a konkrét szivattyúba.

Alkalmazás

A Pedrollo F65/160A tisztavíz szivattyút alapvetően vízellátáshoz, nyomásfokozáshoz, öntözéshez, vízkeringetéshez, klimatizáló berendezésekhez, mosó berendezésekhez, tűzoltó berendezésekhez használhatjuk, illetve különféle ipari folyamatokban és a mezőgazdaságban is kiválóan megállja a helyét.

A berendezés alapvetően tiszta víz, illetve az alkatrészekre kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására alkalmas.

Ideális telepítése

A Pedrollo F65/160A tisztavíz szivattyút mindenképpen egy zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink természetesen szívesen rendelkezésre állnak Önnek.

Szerviz tapasztalatok

A Pedrollo F65/160A tisztavíz szivattyúra teljes körű Pedrollo garanciát biztosítunk Önnek.

Cégünk huzamosabb ideje árusítja ezt a típust, így jó rálátásunk van a termék garanciális helyzetére. Célunk, hogy vásárlóinknak a lehető legkiválóbb minőséget és legpontosabb tájékoztatást nyújtsuk szivattyúinkról, felhasználva sok éves tapasztalatunkat.

Tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy ez a szivattyú megbízhatósága és funkcionalitása révén sokáig működőképes lesz majd Önnek. Professzionális ügyfeleink részére is abszolút nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Tápfeszültség 400
Folyadék hőmérséklet - 10 °C - +90 °C
Környzetei hőmérséklet - 10 °C - +40 °C
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Járókerék anyaga Öntöttvas
Szivattyúház anyaga Öntöttvas
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény 15000
Folyamatos működés besorolása S1
Q max 2400
Q tartomány 600-2400 l/min
H tartomány 28-40,5 m
H max 40.0
Szívóoldali csőcsatlakozás DN 80
Nyomóoldali csőcsatlakozás DN 65
Garancia 24
Optimális munkapont 84 m3/h - 39 m
Szívómélység 7
Áramfelvétel 27.5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!