Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
250.870 Ft (197.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pedrollo JSWm3BL-24CL házi vízmű

Ár:
250.870 Ft (197.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: K0012
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 4.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás

Pedrollo JSWm3BL-24CL házi vízmű

A berendezés egy kiváló hatásfokkal bíró, energiatakarékos, rengeteg öntözős szakember által választott Pedrollo JSWm önfelszívó szivattyúból, egy FSG nyomáskapcsolóból, valamint egy Varem hidrofor tartályból áll.

A Pedrollo JSWm szivattyú biztosítja a víz felszívását, szállítását, illetve a nyomást is.
A nyomáskapcsoló dolga, hogy felügyelje a rendszerben lévő nyomást és a beállított értékekhez igazodva bekapcsolja a szivattyút, míg a kikapcsolási érték elérése esetén pedig gondoskodik a szivattyú kikapcsolásáról.
A vízellátón alkalmazott nyomáskapcsoló egy kifejezetten ilyen készülékre alkalmas kivitelű kapcsoló, melynek gyári beállításai megváltoztathatók, de mindenképpen érdemes mérlegelni, hogy adott esetben érdemes-e?

Hidrofor tartálya eltárolja a nyomást, ezért a kisebb vízkivételek esetén nem kell a szivattyúnak bekapcsolnia ahhoz, hogy a megfelelő nyomású víz rendelkezésre álljon.

Villanymotorjáról elmondható, hogy egy termikus motorvédelem került integrálásra a motortekercsbe, így a szivattyú villanymotorja a túlmelegedés ellen védve van.

Ha nyomásfokozóként kerülne beépítésre a szerkezet, akkor érdemes figyelembe venni azt, hogy a szivattyú háza és tömítései
maximum 6,5 bar nyomásra méretezettek.

Elmondhatjuk róla, hogy
hosszú élettartamú, takarékos és az újonnan tervezett nagy hatékonyságú hidraulikus része jelentősen feljavítja a szivattyú hatásfokát.

A Pedrollo fejlesztéseinek köszönhetően pedig a szivattyú
zajszintje is jelentősen leredukálódott az előző modellekhez képest.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünk megvásárlásával kiugró minőséghez jut hozzá, mert ez a típus hűen tükrözi az olasz technológiai fejlettséget.

Az olasz Pedrollo csoport csaknem 40 éve terjeszkedik és termékei már több mint 160 országban vannak jelen világszerte.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyú gyár is hozzáfér a legmodernebb, valóban világ szinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robot technológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit, akár egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb
kutatás és fejlesztés kisebb-nagyobb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikájáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról, ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.

Mi úgy véljük, hogy a Pedrollo Hydrofresh szériája magában hordozza mindazt a technológiai tapasztalatot és tudást, mely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként került bele ebbe a konkrét szivattyúba.


Alkalmazás


Olyan tiszta víz szállítására alkalmas, mely lebegőanyagoktól mentes, illetve olyan folyadékok szállítására is használható, melyek a szivattyú elemeire nézve kémiailag semlegesek.

Ezek a hidroforok olyan automatikus vízellátó rendszerek, melyek számtalan feladat ellátásra képesek. A Pedrollo JSWm3BL-24CL házi vízmű felhasználható a
háztartásokban, a lakossági és ipari szektorban egyaránt.

Elsődlegesen automatikus
vízellátásra és öntözésre javasoljuk, melyek olyan kutakból történnek, melynél az üzemi vízszint távolsága a földfelszíntől mérve kevesebb, mint 9 méter.

Ezen felül felhasználhatóak vasaló berendezésekhez, tűzoltó berendezésekhez, klimatizáló-, mosó-, nyomásfokozó- és hűtőberendezésekhez, valamint víztározókból történő átemeléshez.

Hosszú idők tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy tulajdonképpen az elképzelhető összes háztáji vízellátási feladat elvégzéséhez tudjuk javasolni. Kifejezetten ajánljuk
családi házak, nyaralók és egyéb lakóépületek vízellátásának biztosítására. Akár önálló kerti csapot is tud róla üzemeltetni és telepített öntözőrendszerekhez is bátran használhatja.


Ideális telepítése

Ahhoz, hogy a Pedrollo JSWm3BL-24CL házi vízmű hosszú élettartamú legyen olyan helyre érdemes telepíteni, mely az időjárás viszontagságaitól, szélsőségeitől mindenképpen védve van.

Páramentes pincékben, aknákban is jól megállja a helyét. A berendezésről elmondható, hogy besorolása szerint freccsenés ellen védett.

Folyamatos üzemre tervezték, így a telepítés során figyelembe kell venni, hogy az indítási gyakoriság ne érje el a 20 alkalmat óránként.

Üzemeltetése nagyon egyszerű és nem igényel sok törődést. A beüzemelés során a vízcsövek csatlakozása mellett a szivattyúházon található feltöltőn keresztül kell vízzel feltölteni a szivattyút és a szívócsövet, ezután pedig be is kapcsolhatjuk a vízellátót. A hidrofor tartályban lévő levegőnyomást javasolt legalább másfél havi rendszerességgel ellenőrizni. Alapesetben nem szükséges további figyelmet fordítani a hidroforra.

Amennyiben vízhiány alakulna ki a rendszerben, ebben az esetben egy
vízhiányvédő nyomáskapcsoló beépítését javasoljuk.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok


Amennyiben ezt a szivattyút szeretné megvásárolni 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár Önnek.

Cégünk huzamosabb ideje árusítja ezt a típust, így jó rálátásunk van a termék garanciális helyzetére. Célunk, hogy vásárlóinknak a lehető legkiválóbb minőséget és legpontosabb tájékoztatást nyújtsuk szivattyúinkról, felhasználva sok éves tapasztalatunkat.

A Pedrollo JSWm3BL-24CL házi vízműről kifejezetten elmondható, hogy egy igazán masszív és erős szerkezet. Akár családunknak és barátainknak is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Áramfelvétel 9.7A
Folyadék hőmérséklet -10 - 40°C
Frekvencia 50Hz
Garancia 24hónap
H max 51m
H tartomány 22-48m
Járókerék anyaga Rézötvözet
Környezeti hőmérséklet -10 - 40°C
Nyomóoldali csőcsatlakozás 1”
Optimális munkapont 70 l/p – 35 m
Q max 160l/min
Q tartomány 10-160l/min
Szivattyúház anyaga Öntöttvas
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Szívóoldali csőcsatlakozás 5/4”
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél 1.4104
Szívómélység 9m
Tápfeszültség 230V
Tartály mérete 24.0 liter
Teljesítmény 1500W
Tömítés FN18
Védettség / IP IPX4
Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet -10 - 40
Környzetei hőmérséklet -10 - 40
Járókerék anyaga Rézötvözet
Szivattyúház anyaga Öntöttvas
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél 1.4104
Tömítés FN18
Teljesítmény 1500
Védettség / IP IPX4
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Q max 160
Tartály mérete 24.0
Q tartomány 10-160
H tartomány 22-48
H max 51.0
Szívóoldali csőcsatlakozás 5/4”
Nyomóoldali csőcsatlakozás 1”
Garancia 24
Optimális munkapont 70 l/p – 35 m
Frekvencia 50
Szívómélység 9
Áramfelvétel 9.7

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!