Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
124.200 Ft (97.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pedrollo JSWm 3BM -N

Ár:
124.200 Ft (97.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 46JSN8AM10A1
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 3.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás

Pedrollo JSWm 3BM -N kerti szivattyú

Már az első pillanatban, amikor kibontja a csomagot észre fogja venni, hogy egy végletekig tökéletesített szivattyút és ezzel egy igen jó minőségű könnyűipari berendezést vásárolt.

Az immáron csaknem két évtizede gyártott Pedrollo JSW széria legújabb generációja magában hordja mindazt technológiai tapasztalatot és tudást, amely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként sűrítődik bele ebbe a konkrét szivattyúba.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyú gyár is hozzáfér a legmodernebb, valóban világ szinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robot technológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit, akár egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb kutatás és fejlesztés akár kisebb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikájáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról, ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.

Alkalmazás

Mivel ezt a a konkrét szivattyúcsaládot már több mint tíz éve forgalmazzuk ezért mi bátran állathatjuk, hogy a
Pedrollo JSWm 3BM -N szivattyú magas megbízhatósága révén sokáig működőképes marad kerti szivattyúként. Legyen szó akár egy hétvégi házról vagy egy családi házról ezek a szivattyúk egyaránt jól teljesítenek. Rendszeresen előfordul, hogy akár tíz évnél is hosszabb működést felmutatni képes Pedrollo JSW szivattyúkról számolnak be ügyfeleink!

A Pedrollo JSWm 3BM -N szivattyú egyaránt alkalmazható locsolószivattyúként de könnyedén megbirkózik akár egy öntözőrendszer vízellátási feladataival is. Öntözőrendszer telepítők kedvelt típusa, ami biztosan nem lehet a véletlen műve. Rendszeresen építenek belőle házi vízellátót is hagyományos szivattyú, hidrofor tartály és nyomáskapcsoló illetve szivattyú és áramláskapcsoló összetételben. A Pedrollo saját maga is gyárt a szivattyútípusból házi vízművet Pedrollo Hydrofresh néven.

Ideális telepítése

Ez a szivattyú a legjobban akkor érzi magát, ha olyan fúrt vagy ásott kút szivattyújaként üzemel, ahol a vízszint a felszíntől számított 9 méteren belül van. A szivattyút az elindítás előtt fel kell töltetni vízzel, de ez egy nagyon egyszerű feladat mely nem igényelt szakembert, ráadásul a művelet elvégzéséhez egy feltöltőcsavar is rendelkezésre áll a berendezésen.

A szívóoldal vízszintes hosszát érdemes minél rövidebbre venni. Fontos, hogy szűrőt semmiképpen se szereljünk a szívóágba! Ha úgy gondoljuk, hogy szükségünk van vízszűrőre, akkor azt mindenképpen a szivattyú nyomóágába kerüljön beépítésre. A szívoldalra, a szívócső végére lábszelepet kell szerelnünk, mely megakadályozza a szívóágból a víz visszafolyását a kútba.

Nyomáskapcsolót vagy áramláskapcsolót szintén a szivattyú nyomóoldali vezetékébe kell beépíteni.

Összefoglalva elmondható, hogy általános célú kerti szivattyúként vagy telepített öntöző- locsolószivattyúkánt, netán házi vízellátóként egyaránt kitűnően használható.


Műszaki információk

A legújabb
Pedrollo JSWm 3BM -N szivattyú szerkezeti elemei csaknem két évtized tapasztalatával átgondolt tervezés eredményeként kerültek kiválasztásra, itt tulajdonképpen nincs gyenge láncszem.

A szivattyúház öntöttvasból, a tengelyek rozsdamentes acélból készülnek. A szivattyú jó önfelszívóképességét biztosító ejektor magas kopásállóságú Noryl. Csúszógyűrűs tömítése kopásálló kerámia, szilárd grafit és tartós NBR gumiból készül.

Szerviz tapasztalatok:

A szivattyúra 3 év azaz 36 hónap teljeskörű garancia jár. Ennyi garanciát nem véletlenül nyújtanak egy ilyen termékre.

Mivel cégünk szerződött márkaszerviz így jó rálátásunk van a típus garanciális helyzetére. Elmondhatjuk, hogy nagyon minimális a meghibásodás problémás szivattyúval elvétve találkozunk és a márkaképviselet szerencsére nagyon együttműködő még ezeknek az igen ritkán előforduló a problémák megoldása során is. Nem véletlenül egyik kedvelt ajánlatunk a Pedrollo JSWm 2AX szivattyú ügyfeleink mellett barátainknak és családunknak is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Áramfelvétel 9.3A
Csapágy 6204ZZ
Folyadék hőmérséklet -10 - 40°C
Folyamatos működés besorolása S1
Frekvencia 50Hz
Garancia 36hónap
H max 60m
H tartomány 30-58m
Járókerék anyaga Rézötvözet
Környezeti hőmérséklet -10 - 40°C
Névleges nyomásállóság (PN) 10bar
Nyomóoldali csőcsatlakozás 1"
Optimális munkapont 50 l/p - 45 m
Q max 120l/min
Q tartomány 10-120l/min
Szivattyúház anyaga Öntvény
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Szívóoldali csőcsatlakozás 5/4"
Szivattyútengely anyaga 1.4104
Szívómélység 9m
Tápfeszültség 230V
Teljesítmény 1500W
Tengely átmérő 18.0mm
Tömítés FN-18
Védettség / IP IPX4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!