Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
56.940 Ft (44.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pedrollo PK60

Ár:
56.940 Ft (44.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 41PNK60A
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 2.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás

Pedrollo PK60 kis szivattyú tiszta vízre

Ez egy elektromos meghajtású periférikus járókerékkel rendelkező felszíni szivattyú, mely számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

A
Pedrollo PK60 járókerekének készítésénél figyelembe vették, hogy a legjobb anyagból gyártsák. Tehát járókerekéről elmondható, hogy egy tartós, nehezen kopó alkatrész, mely radiális, perifériás áramlású, rézötvözetű anyagból készült.

Egyaránt említésre méltó, hogy tengelytömítése kerámia-grafit-NBR anyag összetételű, valamint rézötvözet betétes motorpajzsának köszönhetően
könnyebb a szivattyú indítása, ami megakadályozza a járókerék megszorulását akár hosszabb állásidő alatt is.

Fontos kiemelnünk, hogy
motorja a Pedrollo saját gyártmánya, mely csendes, halk üzemű és ventilátorja pedig folyamatosan hűti a motort, ezáltal a szerkezet jobban bírja a folyamatos üzemeltetést megfelelő mennyiségű folyadék szállításával.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünk megvásárlásával kiemelkedő minőséghez jut hozzá, mert ez a típus hűen tükrözi az olasz technológiai fejlettséget.

Az olasz Pedrollo csoport csaknem 40 éve terjeszkedik és termékei már több mint 160 országban vannak jelen világszerte.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyú gyár is hozzáfér a legmodernebb, valóban világ szinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robot technológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit, akár egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb
kutatás és fejlesztés kisebb-nagyobb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikájáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról, ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.

Mi úgy véljük, hogy a Pedrollo PK szériája magában hordozza mindazt a technológiai tapasztalatot és tudást, mely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként került bele ebbe a konkrét szivattyúba.


Alkalmazás

A Pedrollo PK60 szivattyú tiszta víz, valamint részecskéket nem tartalmazó és a szivattyú alkatrészeire kémiailag semleges folyadékok szállítására alkalmas.

Egyszerűségüknek, gazdaságosságuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően számos feladat megoldására használatba tudjuk venni ezt a típust.

Mind
háztartási, mind kisebb ipari alkalmazásokban - például fagyálló folyadékok szállítására - egyaránt hasznos társunk lehet.

A háztartásokban általában kis nyomáskiegyenlítő tartályokkal egybeépítve vízellátásra és a víz elosztására alkalmazhatók, illetve kisebb méretű kertek vagy parkok locsolásában és öntözésében is segítségünkre lehet.


Ideális telepítése

A Pedrollo PK60 tiszta víz szivattyú telepítésénél nagyon fontos, hogy az időjárás hatásaitól védett, száraz helyre telepítsük, mert nedves helyeken a hűtőventilátor felőli motor korrodálódhat.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok

Amennyiben ezt a szivattyút szeretné választani 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár Önnek.

Cégünk huzamosabb ideje árusítja ezt a típust, így jó rálátásunk van a termék garanciális helyzetére. Célunk, hogy vásárlóinknak a lehető legkiválóbb minőséget és legpontosabb tájékoztatást nyújtsuk szivattyúinkról, felhasználva sok éves tapasztalatunkat.

A Pedrollo PK60 tiszta víz szivattyúról kifejezetten elmondható, hogy egy felhasználóbarát és gazdaságos szerkezet, melyet csak ajánlani tudunk Önnek.

Paraméterek

Áramfelvétel 1.2A
Folyadék hőmérséklet -10 - 60°C
Folyamatos működés besorolása S1
Frekvencia 50Hz
Garancia 24hónap
H max 40m
H tartomány 5-38m
Járókerék anyaga Rézötvözet
Környezeti hőmérséklet -10 - 40°C
Névleges nyomásállóság (PN) 6bar
Nyomóoldali csőcsatlakozás 1"
Optimális munkapont 20 l/p - 26 m
Q max 40l/min
Q tartomány 5-40l/min
Szivattyúház anyaga Kataforézis eljárással kezelt öntvény
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Szívóoldali csőcsatlakozás 1"
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél AISI431 1.4104
Szívómélység 8m
Tápfeszültség 400V
Teljesítmény 370W
Védettség / IP IPX4
Tápfeszültség 400
Folyadék hőmérséklet -10 - 60
Környzetei hőmérséklet -10 - 40
Névleges nyomásállóság (PN) 6
Járókerék anyaga Rézötvözet
Szivattyúház anyaga Kataforézis eljárással kezelt öntvény
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél AISI431 1.4104
Teljesítmény 370
Védettség / IP IPX4
Szivattyúzható közeg Tiszta víz
Folyamatos működés besorolása S1
Q max 40
Q tartomány 5-40
H tartomány 5-38
H max 40.0
Szívóoldali csőcsatlakozás 1"
Nyomóoldali csőcsatlakozás 1"
Garancia 24
Optimális munkapont 20 l/p - 26 m
Frekvencia 50
Szívómélység 8
Áramfelvétel 1.2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!