Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
99.600 Ft (78.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pedrollo ZXm1A/40 10m

Ár:
99.600 Ft (78.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 48SDZE4AA1U
Gyártó: Pedrollo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 13.

Leírás

Pedrollo ZXm1A/40 10m szivattyú normál szennyvízre

Ez egy nagyon gazdaságos, kompakt felépítésű és megbízható búvárszivattyú, mely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

Vortex rendszerű, örvénykeltő, nyitott típusú járókerekei üvegszállal megerősített technopolimerből előállítottak. A szivattyú háza, valamint a csavarmenetes csőcsatlakozással ellátott nyomóoldali burkolat öntvényből készült.

Motorja a Pedrollo saját gyártmánya, mely számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Robosztus és erős, ennek köszönhetően kellő átemelést biztosít. Csendes, halk üzemű, bírja a tartós üzemeltetést a megfelelő mennyiségű folyadék szállításával. A motor beépített kondenzátorral és hővédelemmel ellátott. Jelenleg csak egyfázisú verzióban érhető el.

A Pedrollo ZXm1A/40 10m elektromos meghajtású merülőmotoros búvárszivattyú
úszókapcsolóval felszerelt, mely megakadályozza a szárazonfutást és vezérli a ki- és bekapcsolást, tehát a szivattyú teljesen magára hagyható, automatikusan képes üzemelni.

Alapkivitelben a szivattyúhoz a konkrét típustól függően egy 5 vagy egy 10 m hosszúságú elektromos kábel jár tartozékként.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között érdemes tájékozódni.

Termékünk megvásárlásával kiemelkedő minőséghez jut hozzá, mert ez a típus hűen tükrözi az olasz gyártók technológiai fejlettségét.

Az olasz Pedrollo csoport csaknem 40 éve terjeszkedik és termékei már több mint 160 országban vannak jelen világszerte.

A tágabban értelmezett Pedrollo holding nem csak szivattyúkat, hanem ipari robotokat is gyárt. Ennek következtében maga a szivattyú gyár is hozzáfér a legmodernebb, valóban világ szinten is élvonalat jelentő gyártástechnológiákhoz. A rendelkezésre álló robot technológia segítségével a gyártás teljes folyamata magas szinten automatizált, abszolút professzionális. Emiatt a gyárból kikerülő termékek megbízhatósága lényegében az ipari átlagot meghaladóan magas.

A Pedrollo gyár nem csak a gyártási, hanem az alkalmazott technológiákban is élen jár. Folyamatosan fejleszti termékeit, akár egy-egy generáción belül is megjelennek a legfrissebb
kutatás és fejlesztés kisebb-nagyobb eredményei is. Legyen szó akár a szivattyú vízszállításért felelős ún. hidraulikájáról vagy a magas energiahatékonyságú villanymotorról, ezek egyaránt az aktuálisan legfrissebb mérnöki tudás legjavát tartalmazzák.

Mi úgy véljük, hogy a Pedrollo ZX szériája magában hordozza mindazt a
technológiai tapasztalatot és tudást, mely a sok-sok éven át tartó folyamatos fejlesztés és tökéletesítés eredményeként került bele ebbe a konkrét szivattyúba.


Alkalmazás


A Pedrollo ZXm1A/40 10m elektromos merülőszivattyú legfeljebb 40 mm átmérőjű lebegő szilárd részecskéket tartalmazó erősen szennyezett víz szállítására alkalmas. Vortex rendszerének köszönhetően, akár aknákból történő fekáliás víz ürítésére is használható.

Háztartásban történő vízmentesítésre ajánljuk, nagy szállítókapacitásának és megbízhatóságának köszönhetően pedig szennyvíz mozgatására is kiválóan használható.

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy ez a típus
a legmostohább körülmények között is bátran megállja a helyét, tehát ha egy igazi ház körüli szennyvízaknás átemelő szivattyút szeretne, akkor ez a termék tökéletes választás lesz Önnek.


Ideális telepítése


A Pedrollo ZXm1A/40 10m telepítése nagyon egyszerű, valamint üzembiztonsága alkalmassá teszi a rögzített telepítésre és az automatikus üzemmódra is.

Maximális merülési mélysége a víz felszíne alatt a megfelelő hosszúságú tápvezetékkel
maximum 5 méter lehet. Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a gyakorlatban ritkán fordul elő, hogy a szennyvíz aknák elérik a 3 méteres vízszint mélységet.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.


Szerviz tapasztalatok


Amennyiben ezt a szivattyút szeretné megvásárolni 2 év, azaz 24 hónap teljes körű garancia jár Önnek.

Cégünk csak nem 30 éves piaci tapasztalata alapján bátran kijelenthetjük, hogy ez a konkrét típus egy nagyon jó minőségű könnyűipari termék.

A Pedrollo ZXm1A/40 10m szennyvíz szivattyút ismerősi körünkben is szívvel tudjuk ajánlani.

Paraméterek

Áramfelvétel 4.5A
Elektromos kábel hossza 10m
Folyadék hőmérséklet 40°C
Folyamatos működés besorolása S1
Frekvencia 50Hz
Garancia 24hónap
H max 11m
H tartomány 1,5-10,5m
Járókerék anyaga Műanyag
Levegő szilárd szennyezés mérete 40mm
Nyomóoldali csőcsatlakozás 6/4"
Optimális munkapont 200 l/p - 7 m
Q max 400l/min
Q tartomány 25-400l/min
Szivattyúház anyaga Öntöttvas
Szivattyúzható közeg Fekáliás szennyvíz
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél AISI 431
Tápfeszültség 230V
Telepítési mélység maximuma 5m
Teljesítmény 600W
Úszókapcsoló Van
Védettség / IP IP X8

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!