Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WILO Medana CH1-L.605-1/E/E/10T

Cikkszám: 4231493
Gyártó: Wilo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 4.990 Ft
Várható szállítás: 2023. december 11.

Leírás

WILO Medana CH1-L.605-1/E/E/10T ipari szivattyú

Ez egy kiváló ár-érték arányú, kompakt, többfokozatú, normál szívású szivattyú, melyet tiszta víz szállítására terveztek.

Speciális tulajdonságai közé tartozik, hogy egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető, ami a karbantartására is igaz a szivattyúk betöltésére és leürítésére kialakított nagyméretű nyílásoknak köszönhetően. Mérsékelt üzemi zajjal rendelkezik, illetve akár +50° C környezeti hőmérsékletig is igénybe vehető, ami kibővíti a szivattyú alkalmazási területeit, kifejezetten alkalmassá téve azt a különféle rendszerekbe való integrációra.

A berendezés egy modern, megbízható és robosztus kivitelű szivattyú kiemelkedő hatásfokú villamosmotorjának és magas technológiával gyártott hidraulikájának köszönhetően.

Motorja lehet egy- és háromfázisú is. Ezen kívül elmondhatjuk róla, hogy automatikus újraindítással és termikus motorvédelemmel is rendelkezik.

A berendezés IP55-ös védettségi osztályba sorolható.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünk megvásárlásával kiemelkedő minőséghez fog jutni, mert ez a típus hűen tükrözi a német műszaki igényességet.

A Wilo a vízgazdálkodás, az épülettechnika és az ipar területén tevékenykedő prémium beszállító. Az a titka, hogy az összetett technológiákat egyszerűen alkalmazhatóvá, felhasználóbaráttá és nagy teljesítményűvé teszi. Célja az intelligens és minél emberközpontúbb megoldások létrehozása. Sikerének kulcsa az, hogy ezen felül kiemelten nagy figyelmet fordít korunk jellemző kihívásaira és trendjeire: a városiasodásra, globalizációra, szűkös energiakészletekre, éghajlatváltozásra, a vízhiány irányzatokra, illetve a technológiai haladásra egyaránt.

Számunkra fontos a minőség és a fejlődés, mert a legigényesebb termékeket szeretnénk kínálni vevőink és partnereink részére. A Wilo által forgalmazott termékek megfelelnek az általunk támasztott elvárásoknak. A német precizitás, az innovatív technológia és szakértelem tükröződik szivattyúikból.

Alkalmazás

Mivel a WILO Medana CH1-L.605-1/E/E/10T rendelkezik a szükséges engedélyekkel és tanúsítványokkal, így ivóvizes, kommunális hálózatokban is használhatjuk. Ezen kívül nyomásfokozásban, vízellátásban, öntözésben, illetve bármilyen ipari folyamatban használhatjuk.

Ideális telepítése

A WILO Medana CH1-L.605-1/E/E/10T ipari szivattyút mindenképpen száraz, fagymentes, jól szellőztetett helyre kell telepíteni, melynek felülete stabil és sima. A berendezés menetes csatlakozású, így beépítése rövid idő alatt véghezvihető.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.

Szerviz tapasztalatok

A szivattyúra teljes körű WILO garancia jár Önnek.

Tapasztalatainknak köszönhetően jó rálátással bírunk a típus garanciális helyzetére és bátran kijelenthetjük, hogy a WILO Medana CH1-L.605-1/E/E/10T prémium minőséget fog biztosítani Önnek.

Ez egy mindenki számára bátran ajánlott termék.

Paraméterek

Tápfeszültség 400
Folyadék hőmérséklet -20 °C - +120 °C
Környzetei hőmérséklet -15 °C - +50 °C
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Járókerék anyaga Rozsdamentes acél
Szivattyúház anyaga AISI 304
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény 1500
Q max 160
Q tartomány 0-1500 W
H tartomány 19-58 m
H max 58.0
Szívóoldali csőcsatlakozás G 5/4
Nyomóoldali csőcsatlakozás G 1
Garancia 24
Optimális munkapont 48m – 6m3/h
Áramfelvétel 3.3

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!