Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WILO MEDANA CV1-L.404-1/E/A/10O

Cikkszám: 4240487
Gyártó: Wilo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 4.990 Ft
Várható szállítás: 2023. december 11.

Leírás

WILO MEDANA CV1-L.404-1/E/A/10O ipari nyomásfokozó szivattyú

Ez egy normál szívású, nagy nyomású, függőleges tengelyű, in line rendszerű ipari nyomásfokozó szivattyú.

Ezek a szivattyúk a Wilo MVI szivattyúkutódtípusainak tekinthetők. Ezek a típusok nagy mértékben emlékeztetnek az előd típusra, így könnyebb közöttük a tájékozódás.

További tulajdonságai közé tartozik, hogy egy- és háromfázisú motor is elérhető, az egyszerű hozzáférés a kapocsdobozhoz, a kompakt és helytakarékos kivitele, a közeggel érintkező szerkezeti anyagai nemesacélból készültek, a szívási és leürítési dugó, valamint a betöltő és légtelenítő dugó is jól hozzáférhető, illetve egy KTL bevonatú alaplappal és ventilátorfedéllel van felszerelve.

A szivattyú IP55-ös védelmi osztályba sorolható.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünk megvásárlásával kiemelkedő minőséghez fog jutni, mert ez a típus hűen tükrözi a német műszaki igényességet.

A Wilo a vízgazdálkodás, az épülettechnika és az ipar területén tevékenykedő prémium beszállító. Az a titka, hogy az összetett technológiákat egyszerűen alkalmazhatóvá, felhasználóbaráttá és nagy teljesítményűvé teszi. Célja az intelligens és minél emberközpontúbb megoldások létrehozása. Sikerének kulcsa az, hogy ezen felül kiemelten nagy figyelmet fordít korunk jellemző kihívásaira és trendjeire: a városiasodásra, globalizációra, szűkös energiakészletekre, éghajlatváltozásra, a vízhiány irányzatokra, illetve a technológiai haladásra egyaránt.

Számunkra fontos a minőség és a fejlődés, mert a legigényesebb termékeket szeretnénk kínálni vevőink és partnereink részére. A Wilo által forgalmazott termékek megfelelnek az általunk támasztott elvárásoknak. A német precizitás, az innovatív technológia és szakértelem tükröződik szivattyúikból.

Alkalmazás

A WILO MEDANA CV1-L.404-1/E/A/10O alapvetően vízellátás és nyomásfokozás, ipari keringető rendszerek, technológiai víz, zárt hűtökörök, tűzoltótelepek, mosóberendezések, öntözés és esővíz hasznosítás esetén alkalmazható.

Hideg és melegvíz, víz-glikol keverékek és alacsony viszkozitású, ásványi olajat, valamint szilárd, súroló anyagokat vagy hosszú szálakat nem tartalmazó közegek szállítására használhatjuk.

Ideális telepítése

A WILO MEDANA CV1-L.404-1/E/A/10O nyomásfokozó szivattyút mindenképpen egy száraz, jól szellőztetett, fagymentes helyre, valamint egy sima és stabil felületre kell telepíteni a megfelelő csavarok segítségével.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.

Szerviz tapasztalatok

A szivattyúra teljes körű WILO garancia jár Önnek.

Hosszú ideje foglalkozunk a Wilo márka termékeivel és bátran kijelenthetjük, hogy ebben a kategóriában a WILO MEDANA CV1-L.404-1/E/A/10O szivattyú kiemelkedő helyet foglal el.

Elmondhatjuk, hogy ez a berendezés tökéletesen megfelel az általunk támasztott elvárásoknak, így bátran ajánlhatjuk Önnek és családjának is.

Paraméterek

Tápfeszültség 230
Folyadék hőmérséklet -20 °C - 120 °C
Környzetei hőmérséklet -15 °C - 50 °C
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Járókerék anyaga Rozsdamentes acél
Szivattyúház anyaga AISI 304
Szivattyútengely anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény 550
Q max 107
Q tartomány 0-106,6 l/min
H tartomány 8,3-37,9 m
H max 37.9
Szívóoldali csőcsatlakozás G 1
Nyomóoldali csőcsatlakozás G 1
Garancia 24
Optimális munkapont 28 m-4 m3/h
Áramfelvétel 3.6

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!