Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
274.900 Ft (216.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db

WILO TOP-Z25/6 DM PN6/10

Ár:
274.900 Ft (216.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 2045522
Gyártó: Wilo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 4.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás

WILO TOP-Z25/6 DM PN6/10 használati melegvíz szivattyú

Ez egy kiváló minőségű, tartós, megbízható nedvestengelyű keringető szivattyú, melyet használati melegvíz cirkulációs rendszerekbe a közeg keringetésére alakítottak ki. A szivattyú menetes és karimás csatlakozású is lehet.

Speciális jellemzői közé tartozik, hogy egy forgásirány-ellenőrző lámpával rendelkezik a forgásirány kijelzésére (csak 3~ esetében), sorozatkivitelben hőszigeteléssel is elérhető, valamint rendelkezésre állnak előválasztható fordulatszám-fokozatok a teljesítmény illesztéséhez.

A szivattyú teljes motorvédelemmel ellátott. Bővíthető motorvédelmi jelző vagy kijelző funkcióval is. A beállítható fokozatok mindig lehetővé teszik, hogy a berendezés mindig a legjobban illeszkedő munkaponton üzemeljen.

Motorjának tulajdonságai kiválóak, mert csendes, halk és bírja a tartós üzemeltetést a megfelelő mennyiségű folyadék szállításával. Egy- és háromfázisú kivitelben egyaránt elérhető.

Súlya 3,1 kg-tól 30 kg-ig terjedhet.

A termék további műszaki információiról megadott paramétereink között tájékozódhat.

Termékünk megvásárlásával kiemelkedő minőséghez fog jutni, mert ez a típus hűen tükrözi a német műszaki igényességet.

A Wilo a vízgazdálkodás, az épülettechnika és az ipar területén tevékenykedő prémium beszállító. Az a titka, hogy az összetett technológiákat egyszerűen alkalmazhatóvá, felhasználóbaráttá és nagy teljesítményűvé teszi. Célja az intelligens és minél emberközpontúbb megoldások létrehozása. Sikerének kulcsa az, hogy ezen felül kiemelten nagy figyelmet fordít korunk jellemző kihívásaira és trendjeire: a városiasodásra, globalizációra, szűkös energiakészletekre, éghajlatváltozásra, a vízhiány irányzatokra, illetve a technológiai haladásra egyaránt.

Számunkra fontos a minőség és a fejlődés, mert a legigényesebb termékeket szeretnénk kínálni vevőink és partnereink részére. A Wilo által forgalmazott termékek megfelelnek az általunk támasztott elvárásoknak. A német precizitás, az innovatív technológia és szakértelem tükröződik szivattyúikból.

Alkalmazás

A WILO TOP-Z25/6 DM PN6/10 használati melegvíz szivattyú az iparban, az épülettechnikában és a lakossági szektorban is használható ivóvíz keringető rendszerekben.

Ideális telepítése

A WILO TOP-Z25/6 DM PN6/10 szivattyú beltéri és kültéri beépítésre egyaránt alkalmas. Mindenképpen egy jól szellőztetett és száraz helyen kell telepíteni.

Amennyiben kérdése merül fel a szivattyú telepítésével kapcsolatban, szakértő kollégáink szívesen rendelkezésre állnak Önnek.

Szerviz tapasztalatok

A szivattyúra teljes körű WILO garancia jár Önnek.

Cégünk csak nem 30 éves piaci tapasztalata alapján bátran kijelenthetjük, hogy ez a konkrét típus egy nagyon jó minőségű könnyűipari termék.

A WILO TOP-Z25/6 DM PN6/10 HMV szivattyúról kifejezetten elmondható, hogy megbízhatósága és funkcionalitása révén sokáig működőképes lesz Önnek. Akár családunknak és barátainknak is nyugodt szívvel ajánlott termék.

Paraméterek

Tápfeszültség 400
Folyadék hőmérséklet 0 °C - +65 °C
Névleges nyomásállóság (PN) 10
Járókerék anyaga műanyag, PPE-GF30
Szivattyúház anyaga Rozsdaentes acél
Szivattyútengely anyaga Oxidkeráia
Teljesítmény 100
Védettség / IP IPX4D
Beépítési hosszúság 180
Q max 92
Q tartomány 0-91,6
H tartomány 0,7-5,9
H max 5.9
Szívóoldali csőcsatlakozás DN 25
Nyomóoldali csőcsatlakozás DN 25
Garancia 24
Áramfelvétel 0.5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!